Boller solgt i supermarkeder landet over tilbagekaldes efter fund af metalspåner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et stort parti boller, der er blevet solgt i supermarkeder landet over, tilbagekaldes efter fund af metalspåner.

Lige nu læser andre også

Boller kan være lækre, hvis man tilsætter lidt ekstra smag. Det kan f.eks. være gulerod, rosin eller chokolade.

Hvad du dog næppe har lyst til at blive mødt af, når du tager en bid af din bolle, er metalspåner.

Af denne grund er det en god idé at tjekke en ekstra gang, om de boller du har købt på din sidste tur i supermarkedet, er omfattet af denne tilbagekaldelse fra den danske producent Kohberg.

Kohberg har nemlig været nødt til at tilbagekalde hele tre typer af boller, fordi der er gjort fund af metalspåner i produktet. Af denne grund kan det naturligvis ikke anbefales, at du sætter tænderne i dem, hvis du har købt dem.

"Krydderbollerne er sundhedsskadelige og uegnede til menneskeføde," lyder det i en meddelelse fra fødevarevirksomheden ifølge DR.

Konkret er der tale om de tre følgende typer af 'Møllens Brød Krydderboller', 'COOP Krydderboller' og 'Møllesten Krydderboller'. Det lyder også, at det i alle tre tilfælde er tale om et parti, der har en holdbarhedsdato på enten 15.10.2023 og 16.10.2023.

Pakkerne er blevet solgt i mange forskellige supermarkedskæder i hele landet. Derfor er det ikke utænkeligt, at det netop er en af disse typer boller, du har købt, hvis du for nylig har smidt krydderboller i kurven i supermarkedet.

I pressemeddelelsen fra Kohberg lyder det, at det er et 'kortvarigt mekanisk uheld' på deres bageri i Taastrup, der har forårsaget metalspånerne i produktet. Hertil bliver det også understreget, at der kun skulle være tale om en begrænset produktion.

"Metalspånerne stammer fra et kortvarigt mekanisk uheld i Kohbergs bageri i Taastrup, og det er en begrænset produktion, der nu tilbagekaldes," lyder det.

Anbefalet til dig