Bombetrussel i dansk by

Nyheder
Foto: Shutterstock. Dette er et modelfoto, og ikke fra Herning.
En mand er i dag blevet anholdt for en bombetrussel i Herning. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Mest læste i dag

Politiet har i dag været tilkaldt til rådhuset i Herning, fordi at en mand havde indtelefoneret en bombetrussel.

Det var en 40-årig mand der i dag blev anholdt for at have indtelefoneret en bombetrussel mod rådhuset i Herning. Det oplyser politiet i en pressemedelelse. Manden blev anholdt uden drama sigtet for at have indgivet en bombetrussl.

Ikke evakueret

I dag omkring klokken 11.30 ringede en mand til borgerservice i Herning og truede dem med at ville sprænge en bombe. Det skabte dog ikke mere drama på Rådhuset, som tog det i stiv arm. De blev ikke engang evakueret i forbindelse med hændelsen.

Manden blev også hurtigt evakueret af Midt- og Vestjyllands Politi. Herefter fik kontakt til ham på telefon, så de kunne en anholdelse af manden. Det hele foregik ifølge politiet ganske udramatisk.

Vi opdaterer artiklen løbende.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig