Bor i utrygt kvarter og slider på jobbet: Nu skal hun ikke bekymre sig længere

25/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

Kvindens problemer løste sig pludseligt. Foto: Shutterstock
Livet blev pludseligt ændret med et trylleslag.

Mest læste i dag

Som noget nyt kan vindere af milliongevinster på Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot komme ud og aflevere deres vinderbevis personligt hos Danske Spil. Det gjorde en kvinde i 50’erne fra Frederiksberg Kommune i sidste uge, efter hun havde vundet en gevinst på 4.845.024 i Vikinglotto. Det var tydeligt, at det ikke helt var gået op for hende, at hun var blevet millionær, da hun forsigtigt fiskede en lille Tupperware boks med gult låg op ad sin taske.

"Den har været med mig alle vegne, siden jeg vandt. Det har været lidt stressende, vil jeg indrømme," siger hun med et smil og fortsætter: 

På grund af mine arbejdstider har jeg ikke kunnet komme herud før nu. Så jeg har været så bekymret for, om jeg skulle spilde kaffe på den eller den skulle blive stjålet. Normalt låser man jo ikke sin bagdør, når man skal ned med skraldet, men det har jeg gjort i dette tilfælde. Man bliver lidt skør af at gå rundt med den kupon, lyder det.

Det var yderst tilfældigt, at de næsten fem millioner kroner skulle ende på kvindens konto, for hun anede ikke, at hun havde spillet med i det nordiske lotteri, Vikinglotto.

Føler sig ikke tryg

Jeg var nede i kiosken om onsdagen og havde sagt, at jeg bare skulle have en Lotto kupon. Personen, der betjente mig, har jo så bare tænkt, at det var til Vikinglotto samme aften, mens jeg troede, jeg havde købt til om lørdagen. Så jeg må indrømme, at jeg blev en smule forvirret, da jeg så vandt på den, siger hun med et smil.

Pengene kommer som sendt fra himlen, forklarer vinderen, der er millionær nr. 3617. Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse. 

"Jeg har aldrig tjent mange penge, så det er virkelig overvældende pludselig at have næsten fem millioner kroner. Altså jeg kan blive helt rørt ved tanken, og det er nok heller ikke helt sivet ind. Jeg bor et sted, hvor jeg ikke føler mig helt tryg, og nu kan jeg finde et nyt sted at bo. Det er helt vildt hvilken ro, det har givet mig."

Den heldige vinder fortæller også, at hun har et hårdt job, og at hun længe har ledt efter noget andet.

"Det kan være vanskeligt at søge efter noget, når man ikke har det store overskud. Men nu har jeg faktisk mulighed for at tage en pause og finde det helt rigtige. For jeg vil jo ikke stoppe med at arbejde," lyder det.

Den heldige vinder har valgt ikke at fortælle om sit held til nogen. Ikke engang den nærmeste familie.

"Det er ikke fordi, jeg er et nærigt menneske. Og jeg siger heller ikke, at jeg ikke med tiden vil fortælle om min gevinst. Men jeg har aldrig før tænkt på mig selv og hvad, jeg egentlig har lyst til i mit liv."

Anbefalet til dig