Botox-kongen raser over politikerne: 'I tænker kun på lort i Øresund og penge til EU'

02/06/2020

Per Broch

Botox-kongen Kim Novaa er sur over, at hans fitnesscenter ikke kan åbne. Foto: Shutterstock
Kim Novaa, der måske er mere kendt som Botox-kongen, raser over politikerne. Hans fitnesscenter har endnu ikke fået lov til at åbne, og det kan han ikke forstå.

Mest læste i dag

I et opråb til politikerne taler Botox-kongen med store bogstaver. Hans fitnesscenter kan nemlig ikke få lov til at åbne, og det er ifølge Kim Novaa fuldstændig galimatias.

"Vi har 900 m2 og 350 medlemmer, vi kunne fint være hernede med nogle gældende retningslinjer, som man har alle mulige andre steder, man har valgt at genåbne" siger Kim Novaa i sin video-filmede Facebook-opdatering.

"Vi har været lukket siden midt marts, men har vi fået hjælp? Næh. Har vi søgt? Ja," fortsætter Kim, der tydeligvis er rasende over politikernes ageren i coronakrisen. I tre måneder har ejeren af Copenhagen Gym ikke fået en krone i støtte.

"Synes I det er rimeligt? Er det fordi I gerne vil knuse bestemte virksomheder i Danmark eller er det fordi I er fuldstændig ligeglade," harcelerer Kim i sit indlæg, der er set næsten 50.000 gange indtil videre.

I tænker på lort i Øresund

Kim Novaa kommer herefter med en ordentlig røffel til politikerne: "I tænker på alt muligt andet. I tænker på grønne omstillinger, I tænker på penge til EU og I tænker på lort i Øresund. Jeg er så skide ligeglad. Få nu styr på jeres infrastruktur for ellers falder det her land fra hinanden."

At Fitnesscentrene ikke kunne blive genåbnet har været diskuteret flittigt flere steder, og Kim Novaas stemme i debatten opsummerer godt, hvad ejerne af fitnesscentrenes holdning er.

Se Kims opråb nedenfor:

 

 

Anbefalet til dig