Hives i retten: 30-årig blev spiddet og dræbt på Bowl'n'Fun-bane

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Grove fejl og forsømmelser får nu anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi til at rejse tiltale mod Bowl’N’Fun.

Lige nu læser andre også

Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi har besluttet at rejse tiltale mod Bowl’N’Fun i Esbjerg for uagtsomt manddrab.

Det sker, fordi en 30-årig mand sidste sommer mistede livet på en Bowl'n'Fun-gokartbane.

At dømme på snakken mellem folkene fra det lokale beredskab har det nemlig været både voldsomt og blodigt, da en 30-årig mand sidste sommer omkom efter en ulykke på gokartbanen i Bowl'n'Fun på Glarmestervej i Esbjerg.

Ifølge SE og HØR blev den 30-årige mand dræbt, da han kørte ind i et tre centimeter tykt stålrør, der stak ud på kørebanen.

Stålrøret penetrerede gokartens skærm og videre ind i den 30-årige.

Anklagemyndigheden ønsker med straffesagen at gøre selskabet ansvarlig for den angiveligt manglende vedligeholdelse og eftersyn af gokartbanen forud for ulykken.

Arbejdstilsynets efterfølgende inspektion af banen har nemlig vist, at den var mangelfuldt vedligeholdt med flere alvorlige fejl, herunder defekte bandeelementer, som kan have ført til mandens død.

De har bekræftet fundet af flere brækkede "kanalsider", hvor der burde have været stålrør til at holde banderne sammen. I stedet for at holde banderne sammen, stak flere metaldele ud.

Men spørger man ejeren af Bowl'n'Fun, Lene Høj Larsen, er det ikke deres skyld. Hun mener nemlig ikke, at den manglende vedligeholdelse af banen var årsagen til ulykken.

I dag er banen skrottet og en ny bane opbygget.

Sagen vil komme for Retten i Esbjerg i denne måned.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig