Boykotter Lidl efter skrækfund: Du gætter aldrig, hvad kunden fandt

01/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
En kunde gjorde et yderst chokerende fund.

Mest læste i dag

“Jeg følte mig syg”, lyder det fra den chokerede kvinde, efter hun gjorde det skrækkelige fund.

Tiden skal spoles tilbage til mandag i sidste uge, hvor en kvinde, Sam Farrell, på 41 år havde købt broccoli i en Lidl, der ligger i Balderton i Storbritannien.

Efter hun kom hjem, gjorde hun et fund, der fik hende til at boykotte Lidl.

Sådan skriver Dagbladet.no.

“Butikken var udsolgt for broccoli, så jeg havde ventet i flere dage. Og da den endelig var på lager igen, var den fuld af insekter”, udtalte kvinden efter episoden til Jam Press.

Hun fandt nemlig flere insekter på den broccoli, hun havde købt, og hun tilføjer, at hun er færdig med at gå i Lidl, som hun normalt ellers benyttede til mindre indkøb, da hun bor tæt på butikken:

“Jeg plejede også at tage derned, men det gør jeg ikke mere, for de varer, de sælger, er de værste, jeg nogensinde har set i et supermarked”, lyder den klare melding efter det chokerende fund.

Det er ikke første gang, at hun har oplevet, at produkter fra Lidl har skuffet gevaldigt:

“Jeg har smidt en masse grøntsager ud, fordi de er blevet dårlige, bare få dage efter, jeg købte dem”, forklarer hun.

Lidl har endnu ikke kommenteret sagen.

Det chokerende fund har fået folk til tasterne, og der er flere der har reageret på de sociale medier.

Flere er enige med kvinden i, at fundet er yderst utilfredsstillende, og at det ikke hører hjemme, at sådanne ting kan stå på hylderne, men andre ser ikke insekterne, som en dårlig ting:

“Insekter på noget, der er dyrket udendørs, hvem skulle have troet det?”, lyder en af reaktionerne, der hentyder til, at det er forventeligt med et par insekter på sin broccoli, og at man derfor må vaske den, inden man spiser den.