Kvinde boykotter Lidl efter skrækfund: Du gætter aldrig, hvad kunden fandt

11/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
En kunde gjorde et yderst chokerende fund.

Mest læste i dag

“Jeg følte mig syg”, lød det fra den chokerede kvinde, efter hun havde gjort et skrækkeligt fund i sin broccoli fra Lidl.

For at du skal forstå episoden, skal tiden skal spoles tilbage til april 2023, hvor en kvinde fra Storbrittanien, 41-årige Sam Farrell, havde handlet ind i sin lokale Lidl-butik.

Som udgangspunkt var indkøbsturen gået godt, men da hun kom hjem og pakkede sine varer ud, gjorde hun et chokerende fund, der fik hende til at boykotte dagligvarekæden.

Sådan skriver Dagbladet.no.

Da hun kom hjem fra Lidl fandt hun nemlig flere insekter på den broccoli, hun havde købt, hvorfor hun nu er færdig med at gå i Lidl, som hun normalt ellers benyttede til mindre indkøb:

“Jeg plejede også at tage derned, men det gør jeg ikke mere. De varer, de sælger, er de værste, jeg nogensinde har set i et supermarked”, lød den klare melding fra den 41-årige kvinde.

Det er ikke første gang, at hun har oplevet, at produkter fra Lidl har skuffet gevaldigt:

“Jeg har smidt en masse grøntsager ud, fordi de er blevet dårlige, bare få dage efter, jeg købte dem”, forklarede hun.

Lidl har ikke kommenteret sagen.

Det chokerende fund har fået folk til tasterne, og der er flere der har reageret på de sociale medier.

Flere er enige med kvinden i, at fundet er yderst utilfredsstillende, og at det ikke hører hjemme, at sådanne ting kan stå på hylderne, men andre ser ikke insekterne, som en dårlig ting:

“Insekter på noget, der er dyrket udendørs, hvem skulle have troet det?”, lyder en af reaktionerne, der hentyder til, at det er forventeligt med et par insekter på sin broccoli, og at man derfor må vaske den, inden man spiser den.

Anbefalet til dig