En gruppe unge købte tændstikker i Kvickly: Kort efter ringede en medarbejder til politiet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En medarbejder greb telefonen kort efter gruppen af unge havde forladt butikken.

Lige nu læser andre også

Det er ikke ligefrem nogen hemmelighed, at medarbejderne i de danske dagligvarebutikker af og til er vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri, tyveri eller direkte voldsomme episoder.

For nylig udspillede der sig en bizar episode, der fik en medarbejder Kvickly i Vojens til at kontakte politiet.

En opmærksom medarbejder tog onsdag aften i sidste uge kontakt til Syd- og Sønderjyllands Politi, da han bemærkede, at brandbiler var blevet sendt ud til en hændelse. 

Det skriver JydskeVestkysten.

Kort tid forinden havde en gruppe unge, bestående af tre drenge og en pige, købt en betydelig mængde tændstikker.

"Vi fik en anmeldelse klokken 20.03 onsdag. Det var fra Kvickly i Vojens, hvor fire unge havde købt en stor mængde tændstikker. Kort efter hører personalet brandbiler og undrer sig lidt over det. Derfor får vi en anmeldelse," forklarer Dennis Holst, som er politikommissær.

På Billundvej blev et bord-bænkesæt opdaget i flammer, og politiet mistænkte derfor, at de fire unge mennesker kan have været involveret i brandstiftelsen.

“Der er et område på 10 gange 20 centimeter,  der har været ild i, og der bliver også fundet tændstikker i området”, forklarer politikommissæren.

Den hurtige reaktion fra medarbejderen hos Kvickly i Vojens har muligvis forhindret en potentiel farlig situation.

Anbefalet til dig