Brandvæsen rykkede ud: Skraldestation i flammer midt i boligområde

Af: Mie M.B

|

31/01/2024

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Der kom ingen til skade under branden

Lige nu læser andre også

Tirsdag aften blev Østjyllands Brandvæsen kaldt ud til en voldsom brand i en skraldestation i Gellerupparken. Skraldestationen, som anvendes af beboerne til bortskaffelse af storskrald, pap og elektronik til genanvendelse, stod i flammer, da brandvæsenet ankom til stedet klokken 21.09. Det fortæller Århus Stiftstidende.

Indsatsleder Anders Jensen fra Østjyllands Brandvæsen beskriver situationen som intens: "Det bulderbrændte simpelthen, da vi kom derud." Han forklarer, at mængden af oplagret affald forværrede situationen, hvilket resulterede i, at slukningsarbejdet tog længere tid end ved en standard containerbrand. Heldigvis blev ingen personer skadet, men branden forårsagede skade på affaldet og det omkringliggende hegn.

Branden i Gellerupparken tilføjer sig til en række tidligere hændelser af containerbrande i området. På nuværende tidspunkt er det dog for tidligt at fastslå, om branden var påsat. Jensen understreger, at brandvæsenet ikke beskæftiger sig med brandårsagen, men overlader dette til politiets efterforskning.

Østjyllands Politi har endnu ikke kommenteret på brandårsagen, og det har ikke været muligt at få en udtalelse fra dem ved redaktionens deadline.

Anbefalet til dig