Brandvæsenet tilkaldt til efterskole i redningsaktion: Pige sad fast et meget bizart sted

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Episoden sluttede uden skrammer.

Mest læste i dag

Enhver fra månen til Hamborg ved, at Brandvæsenet kaldes ud til lidt af hvert.

Oftest vil det være en brand, der trækker i trådene, men somme tider kan det være en mere måske triviel hændelse.

Det fik man at mærke i Odder, hvor de måtte rykke ud til en efterskole.

En pige på efterskolen endte nemlig søndag med at sidde fanget i en tørretumbler, hvorfor brandvæsenet måtte rykke ud for at få hende ud igen.

Hvordan pigen havnede der, vides ikke, skriver TV 2 Østjylland.

Over for Ekstra Bladet har operationschef ved Østjyllands Brandvæsen Jesper Hansen bekræftet den mærkværdige episode, der heldigvis endte fredeligt.

"Der var nok nogle unge mennesker, der skulle udfordre hinanden. Det viste sig, at man godt kan komme ind i en tørretumbler, men det er sværere at komme ud," siger operationschef ved Østjyllands Brandvæsen Jesper Hansen. 

Operationschef-kollegaen Brian Arendtsen har tidligere udtalt til TV 2 Østjylland, at brandvæsnet måtte bruge 'en del værktøj' til at skille maskinen ad og få pigen ud i god behold.

Opdateres...

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig