Breaking: 13 danskere smittet med coronavirus er døde

21/3/20 11:21

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Sundhedsstyrelsen har netop opdateret deres tal af smittede og døde danskere med coronavirus, og desværre er der igen stigning begge steder.

Klokken 17.00 i går opdaterede Sundhedsstyrelsen deres tal over antallet af smittede danskere med coronavirus. Her endte tallet på 1.255 smittede danskere, hvor der i alt var blevet testet 10.730 personer.

Antallet af smittede danskere med corona som mistede livet, var ikke steget siden formiddagen, hvor det desværre var steget fra 6 døde til 9.

Her klokken 12.00 er Sundhedsstyrelsen klar med nye tal, og igen er det desværre gået den forkerte vej.

Nu er der 1.326 danskere, der er smittede med coronavirus, og desværre er antallet af døde også steget. Nu er der 13 døde i Danmark af coronavirus.

I alt er der blevet testet 11.657 danskere.

Tester ‘corona-kur’ i Danmark

Flere lande har i den seneste tid eksperimenteret med et malariamedikament, som menes at kunne få bugt med den truende virus.

Studier tyder nemlig på, at midlet har en positiv effekt på patienternes sygdomsforløb, og nu bliver det så testet i Danmark.

TV2 skriver, at Hvidovre Hospital bliver det første hospital i Danmark, hvor de tester medikamentet klorokin.

Hospitalet vil give midlet til patienter, som er testet positive for coronavirus, mens også familiemedlemmer skal tage medikamentet, så de kan undersøge, om midlet også kan have en præventiv virkning på coronavirus.