BREAKING: Det seneste døgn er mange nye smittet og flere indlagt

16/10/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Det seneste døgn er flere smittede personer blevet indlagt på landets sygehuse.

Mest læste i dag

På ugens sidste hverdag har Sundhedsstyrelsen netop udgivet de nyeste tal for coronavirussen spredning i landet. De seneste dage har det dagligt ajourførte tal være højere, end borgerne har været vant til i en periode. 

Torsdag var næsten 500 nye blevet konstateret smittet det seneste døgn, kunne styrelsen fortælle. I dag er billedet i nogen grad ens. 

Antallet af nysmittede falder en smule fredag, det er dog fortsat højt for en dag. 418 personer er konstateret smittet. Tallet skal dog ses i lyset af, at der nu testes langt flere end i foråret. 

Et andet vigtigt tal stiger dog en smule. Det er antallet af indlagte. Siden torsdag er yderligere seks personer blevet indlagt. Dette tal anses som vigtigt, da antallet af indlagte viser, hvor presset det danske sygehusvæsen er på dagen. 

 Traditionsrigt arrangement ændres

Opbakningen til den årlige Knæk Cancer-uge er enorm blandt Topdanmarks medarbejdere. Omkring 700 medarbejdere har allerede tilmeldt sig og doneret 200 kroner hver. 

Topdanmark vil også igen i år dyrke motion til fordel for den gode sag, selvom det traditionsrige arrangement ikke kan afvikles som sædvanligt grundet coronavirussen. 

Forsikringsselskabet fortæller dog, at de ansatte klarer det sammen og med nødvendig afstand. I hele uge 43 vil der være en lang række aktiviteter, hvor de samler ind til det gode formål. Der er naturligvis taget hensyn til corona, så det kan foregå på forsvarlig vis. 
 
“Vi har i år på grund af corona måttet tænke i helt nye baner med vores aktiviteter til Knæk Cancer, men det har ikke mindsket medarbejdernes engagement og lyst til at være med. Det vidner om et stort ønske om at bidrage til kampen mod kræft, og så vidner det om, at Knæk Cancer er blevet en fast del af vores virksomhedskultur i Topdanmark,” siger Louise Hørdum, HR-direktør i Topdanmark, i en pressemeddelelse. 

 

Anbefalet til dig