BREAKING: Sigtet i Emilie Meng-sagen skal ikke for retten

04/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Privat
Den tragiske og groteske sag tager ny drejning

Mest læste i dag

Den 32-årige mand, der er sigtet for frihedsberøvelse og seksuelle krænkelser mod en 13-årig pige, er også sidenhen blevet sigtet for mordet på Emilie Meng.

Nu kan Anklagemyndighederne bringe nyt om mandens kommende dom, skriver Se og Hør.

Anklagemyndighederne vil nemlig endnu ikke bede en dommer vurdere, om grundlaget bag mistanken mod den 32-årige mand er velunderbygget nok, til at han kan fængsles i sagen om mordet på Emilie Meng.

Nyheden kommer fra specialanklager Susanne Bluhm

Manden har siden den 17. april siddet varetægtsfængslet i en sag, der omhandler kidnapningen og voldtægten af en 13-årig pige. Her sidder han fængslet indtil den 11. Maj.

Foruden sagen om den 13-årige pige, er den 32-årige mand nu også mødt af nye sigtelser i to alvorlige sager, inklusivt Emilie Meng-sagen.

Nu vil specialanklageren bede om at den sigtede mand ikke bliver varetægtsfængslet for de to yderligere sager mod ham.

Hvis den tiltalte frivilligt går med til at lade fængslingen forlænge for en periode, vil der ikke blive holdt retsmøde den 11. Maj.

Mandens forsvarsadvokat, Karina Skou, ønsker ikke og udtale sig om hvorvidt manden går med til at lade fængslingen forlænges. Det er informationer der først vil blive bragt, når der nærmer sig en dato, udtaler Skou.