Britisk far som stak af med ukrainsk flygtning som han og hans familie tog imod: Jeg er ikke et monster

05/7/22 12:30

Naja Radik

Foto: Instagram / @sonya_dobrvlsk
Tony Garnett forlod sin partner for den ukrainske flygtning Sonya Dobrvlsk, efter at familien tog hende ind og har sagt, at andre mænd har fortalt ham, at “de ville ønske, at de kunne gøre det samme mod deres partnere”.

En far til to, der dumpede sin familie for den ukrainske flygtning, de havde taget ind i deres Bradford hjem, har forsvaret sig mod de overgreb, parret har modtaget. 

Ejeren af et sikkerhedsfirma, Tony Garnett på 29 år, forlod sin partner Lorna på 28 år, for Sonya Dobrvlsk, efter at den 22-årige flygtning var flyttet ind hos dem. 

Tony fortalte, ifølge Daily Star, at ham og Sonya har det glimrende sammen og at de nu lejer et hus sammen i byen Bradford og er glade, selvom han dog hævder, at han ikke må få lov at se sine to børn. 

Han siger: 

“For at være ærlig går det godt. Vi har fået vores eget hus, der er intet drama og vi er ved at lære hinanden at kende.” 

Han tilføjede, at hans familie og venner har været støttende fordi de kender den sande historie.

Han siger: 

“Med hensyn til offentligheden har de ingen anelse. Jeg er ret tykhudet, der er to sider af en sag. Jeg har mænd der sender mig beskeder og siger, at de ville ønske, at de kunne gøre det samme mod deres koner og kvinder der beder mig om at løbe væk med dem.” 

Folk kalder Sonya alt muligt grimt og taler om at deportere hende, ifølge Tony.

Tony sagde, at han reddede Sonya fra kløerne på klamme 50-årige mænd, da hun var flygtet til Tyskland fra Ukraine og følte, at han havde en omsorgspligt over for hende. 

Han sagde: 

“Jeg fik hende til, at føle sig tryg og velkommen. Jeg følte, at jeg havde en omsorgspligt.”

Han hævede, at hans forhold til Lorna havde adskillige problemer, før Sonya ankom og havde været “on and off”. 

Han sagde også, at han har modtaget over hundrede beskeder online.

Folk har vist dem deres støtte og siger, at de stoler på deres dømmekraft og de forstår, ifølge Tony, at en mand ikke vil forlade et forhold, hvis der ikke har været ugler i mosen inden da. 

“Jeg har haft et par mænd, der siger, at jeg er et dyr, og at de ville ønske, at de kunne gøre det samme med dem de har boende. Jeg er slet ikke et monster. Jeg sover meget godt om natten.” Fortæller Tony.

Nogle påstår, at Sonya forlader ham, så snart hun modtager sit visum. 

Sonya har tidligere antydet, at Tonys kone var ansvarlig for at skabe situationen ved konstant at antyde, at der foregik noget, når der oprindeligt ikke gjorde det.

Sonya håber, at hun og Tony forhåbentlig kan skabe en familie som normale mennesker.