Britney Spears bryder tavsheden

Af: Naja Radik

|

02/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britney Spears har sendt en følelsesladet besked til sønnerne Jayden og Preston midt i en overophedet familiefejde.

Mest læste i dag

Opslaget kom i kølvandet på en udtalelse fra hendes yngste barn, Jayden, der i et interview, syntes at give popstjernen en stikpille i forhold til deres udfordrende familiesituation.

I et langt Instagram opslag begyndte 40-årige Britney: 

“Jeg har gjort mit bedste, for at være den bedste person, jeg kan være. At blive holdt som gidsel i mit hjem, under sygeplejersker og bullshit. Jeg håber, at mine børn en dag forstår hvorfor jeg har har gjort som jeg har gjort, ting der afslører mig selv som enhver kvinde ville gøre hvis de blev holdt under tæpper og tilsyn.” 

“Endelig som 40-årig uden begrænsningerne i forhold til, hvad min familie gjorde ved mig. Jeg siger til min søn Jayden, at jeg sender al kærlighed i verden til dig, hver dag, resten af mit liv!!! Min kærlighed til mine børn har ingen grænser, og det bedrøver mig dybt, at høre hans ramaskrig om, at jeg ikke levede op til hans forventninger til en mor.” 

Britney Spears syntes, at gentage Jaydens udtalelse på en måde og skrev: 

“Og måske en dag, kan vi mødes ansigt til ansigt og tale åbent om dette!!! Måske kære barn, kan DU forklare mig, hvorfor vores familie ville gøre det mod nogen!!!” 

Hun fortsatte sit opslag, og gav også en ruffel til eksmanden Kevin Federline: 

“Jeg hjalp din far, der ikke har haft et job i femten år. Jeg antager, at det er lettere for jer, ikke at have nogen til at kontrollere jer, for at sikre, at i laver jeres lektier! Jeg er sikker på, at standarderne for din far, der ryger weed hver dag, gavner dit hverdags liv.” 

“Jeg forstår fuld ud dit behov for at bo sammen med din far, da jeg var nødt til at spille den perfekte rolle i femten år, for absolut ingenting. Jeg er så glad for, at jeg var i stand til, at tage på fire turnéer, være dommer i X-Factor og meget mere,” rasede Britney. 

Hun stoppede dog ikke der, og forsikrede også sin søn: 

“Jeg gjorde det for dig. Og Preston. Jeg er opmærksom på den gave du har givet mig. Jeg ved, at du er en lærer i mit liv, og kære barn, jeg er også lærer for dig! Det er forfærdeligt at se din far være en hykler og sige, at medierne er forfærdelige, men alligevel får han dig til, at tale om personlige ting til dem!” 

Britney kom med en opfordring til sin teenagesøn: 

“Hvis du kunne stoppe et øjeblik, skal du huske hvor du kom fra! Jeg håber du kan se dig selv i spejlet og huske, at du er mit barn og det vil du altid være! Nu hvor Preston intet sagde, sender jeg alt min kærlighed!” 

Hun tilføjede: 

“Jeg ville ikke elske noget højere, end at se jer to, ansigt til ansigt. Bliv ved med at bruge din gave til at spille klaver. Du og din bror er begge strålende, og jeg er så stolt af, at kalde jer begge mine.” 

Britney ændrede tonen og diskuterede herefter sit mentale helbred.

“Hvad angår min mentale sundhed, må du mit kære barn forstå, at du skal lære at tage fat i en bog og læse den, før du overhovedet tænker på min intellekt, kæreste.” 

Britney farede igen mod Kevin og skrev: 

“Fortæl din far, at han i det mindste kan prøve at slå græsplænen. Psss, hvis du ærligt kan læne dig tilbage og sige med dit fornuftige, strålende sind, hvad memaw og paw paw gjorde ved mig, var fint og kalde dem for ikke dårlige mennesker.. Så ja, så har jeg fejlet som mor, og forhåbentlig er det en snak for dig og din far, at sidde ansigt til ansigt og prøve at lære, hvad der er godt.” 

Britneys seneste opslag kommer i kølvandet på sønnens interview. 

I interviewet forklarede han sin grund til at han ikke har kontakt med sin mor. 

Han forklarede, at den type miljø hun gav ham og hans bror, ikke var særlig behageligt for børn.

Han sagde også, at der ikke var noget had, og at han gerne vil se hende igen. Ja faktisk, at det ville gøre ham og hans bror glade. 

Britney deler begge sønner med eksmanden Kevin, som hun blev skilt fra i 2006. Det skriver The Sun.

Anbefalet til dig