Britney Spears’ søn afslører detaljer om hende

02/09/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Britney Spears’ søn Jayden har afsløret detaljer om hende.

Mest læste i dag

15-årige Jayden, som popsangeren deler med sin eksmand Kevin Federline, beskrev, hvordan hans storebror 16-årige Preston, gør sit bedste for at holde sig ude af rampelyset.

Brødrene var efter deres 40-årige mor, Britney Spears, og åbnede op om hendes sociale medie vaner i et interview. 

Det skete, efter at hendes eksmand, 44-årige Kevin, sagde, at deres sønner ikke længere ønskede at se deres popstjerne mor og sagde, at de havde følt sig mere og mere utilpasse i løbet af deres tid sammen. 

Superstjernen brugte et forpint opslag på de sociale medier, til at beskylde sine drenge for at være hadefulde, da hun bad dem om at elske hende igen. 

I en følelsesladet bøn til Britney, svarede Jayden: 

“Jeg elsker dig meget, jeg håber det bedste for dig. Måske kan vi en dag sætte os ned og snakke.” 

Han fortsatte derefter med at diskutere årsagerne til splittelsen mellem dem og deres mor, herunder hendes brug af sociale medier. 

Jayden føler sig mere komfortabel i offentlighedens øjne end sin bror, der ikke kan lide de kameraer, der altid er fokuseret på dem. 

Jayden, der talte for dem begge, tilføjede under et interview med den berømte dokumentarist Daphne Barak:

“Han har altid været sådan.” 

“Han bad min mor om ikke at dele billederne, og hun gjorde det alligevel, så det gik ikke godt.” 

“Preston er ældre, så hvis jeg klagede, gik hun efter ham. Jeg føler mig skyldig, så jeg er der for ham.” 

“Preston overtænker, hvad folk vil sige om ham. Jeg synes, det er en klog beslutning, fordi vi begge har været under så meget pres tidligere.”

“Han er mere følsom. Jeg er meget følsom, men jeg er mere socialt aktiv. Jeg træner, jeg spiller klaver. Det er sådan, jeg udtrykker mig. Preston har sine egne måder.” 

Et andet sted i interviewet forklarede Jayden, hvorfor de besluttede at afbryde kontakten. 

Han afslørede: 

“Den type miljø hun gav os, var ikke særlig behagelig for mig og min bror.” 

“Når du er ti eller elleve, er det der, du erkender ting. Der er ikke noget had. Jeg vil virkelig gerne se hende igen. Det vil gøre mig glad, og det vil gøre Preston glad.” 

Drengene blev født under deres mors kortvarige ægteskab med Kevin og bor i Los Angeles med deres far og hans kone Victoria, en tidligere volleyballmester. 

Britney inviterede sine sønner til sit kendis spækkede bryllup i juni med modellen og den personlige træner Sam Asghari, men de deltog ikke. 

Jayden forklarer:

“Det var bare ikke et godt tidspunkt. Jeg siger ikke, at jeg ikke er glad på hendes vegne, jeg er virkelig glad på deres vegne, men hun inviterede ikke hele familien, og hvis det kun skulle være mig og Preston, kan jeg ikke se, hvordan det ville ende godt.”  

Begge drenge har gennem tiden kæmpet med deres mors opslag, både de vovede billeder og angrebene på deres kære. Det skriver The Sun.

Anbefalet til dig