Brødrene Olsen overrasker: Nu er der nyt fra brødrene

10/12/20 10:13

Sarah Steenfeldt

PR - Musikevent.dk
Nu kan du se frem til et gensyn med den folkekære duo.

I aften kan du på TV 2 Charlie se dokumentaren “Brødrene Olsen - to brødre, en karriere”. Dokumentaren sendes i to dele, hvor første del sendes i aften kl. 20.35. 

Der advares om, at man nok lige bør alliere sig med en pakke kleenex, da det er en utroligt rørende fortælling. Det skriver BILLED-BLADET

Er du fan og har du allerede et indgående kendskab til de to brødre, så bør du alligevel forvente at blive overrasket. For dokumentaren tager seerne med på rejse gennem de to brødres næsten 50-årige karriere, på både godt og ondt. Som seer kommer man med helt ind bagved, hvor spotlightet ikke skinner.

Savner at spille

Vi kommer med en tur tilbage til brødrenes opvækst, hvordan det musikalske startede og det helt særlige bånd, mellem Noller og Jørgen. 

Dokumentaren går naturligvis heller ikke uden om, kampen for succes og dengang hvor de i år 2000 vandt dansk Melodi Grand Prix med sangen “Smuk som et stjerneskud”. 

Sidste år blev Noller alvorligt syg af kræft. 

Lægerne gav Noller en hård dom sidste år, de gav ham faktisk kun to til fire år mere at leve i - maks. Han blev ramt af en sjælden kræftform, en lymfom som sad i hjernen. Nu tror og håber Noller på seks år mere, da han lige nu er kræftfri. Men han er også klar over, at det er en svær sygdom at takle og at der pludselig kan komme tilbagefald. 

Noller savner dog i den grad at komme ud og spille - men i øjeblikket må det vente lidt. 

I mellemtiden kan man få et gensyn med brødrene på TV2 Charlie i aften kl.20.35.