Brødrene Olsen: Sådan går det i dag

10/05/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Musikevent.dk
De sidste par år har ikke været nemme for den folkekære duo.

Mest læste i dag

Tilbage i 2019 fik den ene halvdel af brødrene Olsen, Noller, konstateret kræft.    Lægerne gav Noller en hård dom, de gav ham faktisk kun to til fire år mere at leve i - maks. Han blev ramt af en sjælden kræftform, en lymfom som sad i hjernen. Nu tror og håber Noller på seks år mere. Men han er også klar over, at det er en svær sygdom at takle og at der pludselig kan komme tilbagefald. 
Siden sejren i Eurovision Song Contest tilbage i 2002, som kickstartede deres karriere, har Noller og Jørgen haft utallige spillejobs sammen. Men det fik kræften hurtigt spændt ben for.    Sygdommen betød nemlig, at han indstillede karrieren og derfor måtte Jørgen selv tage ud og spille. Det er ikke noget som han har været glad for, han ser nemlig helst at de to spiller sammen. 

Kunne hverken tale eller gå 

"Det har jeg det ikke godt med. Jeg vil meget hellere have, han var med, men situationen er sådan, at det kan han desværre ikke. Mit liv skal køre videre, og jeg elsker at optræde, så derfor har det været helt naturligt, at jeg bare kører videre, og det gør jeg så," lyder det fra Jørgen Olsen til BILLED-BLADET.    Han fortæller også, at Noller i øjeblikket er hjemme og trives - hvilket Jørgen bestemt finder positivt. Han håber også, at Noller bliver ved med at have det så godt. 
I forbindelse med sygdomsforløbet har Noller også i en periode boet på et genoptræningscenter.    Kampen mod kræften var nemlig hård. Blandt andet skulle Noller have noget specielt kemo, som var meget hårdt for kroppen. Oprindeligt skulle han have haft seks omgange af den slags kemo, men det endte kun med halvanden, da han ellers ville dø af det.    Da det var allerværst kunne Noller hverken tale eller gå.       

 

Anbefalet til dig