Brødrene Price måtte lukke deres restaurant. Nu er der godt nyt

Af: Mie M.B

|

10/03/2025

Nyheder
Foto: Brødrene Price/Presse
Foto: Brødrene Price/Presse
Efter 12 år med brødrene Price får de gamle lokaler nyt liv med helt speciel ejer

Lige nu læser andre også

Den eksklusive restaurant i Rosenborggade, der i 12 år har været hjemsted for Brdr. Price, får snart nyt liv. Rigmanden Lars Seier Christensen har overtaget den attraktive adresse og lancerer et nyt koncept, hvor gastronomi og jazz går hånd i hånd. Det fortæller Ekstra Bladet.

Nyt koncept med stærke profiler

Lars Seier Christensen, der allerede er medejer af Michelin-restauranterne Alchemist og Geranium, har allieret sig med flere prominente navne i restaurationsbranchen. Sammen med Mads Bøttger (ejer af Dragsholm Slot), jazzmusikeren Niels Lan Doky og cocktailbaren Ruby’s grundlægger Rasmus Shepherd-Lomborg vil han åbne restauranten Epicurus.

Ifølge en pressemeddelelse ønsker teamet at skabe et sted, hvor "maden ikke er elitær, men en hyldest til livet, nydelsen og det gode måltid". Navnet Epicurus er en reference til den antikke græske filosof, der lagde vægt på livsnydelse og velvære.

Brdr. Price lukker deres første restaurant

Brødrene Adam og James Price meddelte i februar, at de lukker deres restaurant i Rosenborggade. Det var deres første restaurant, men ikke den første de har valgt at afvikle. I 2023 lukkede de også deres afdelinger i Aalborg og Lyngby med begrundelsen, at lokalerne ikke levede op til deres behov.

Om lukningen i København sagde brødrene, at placeringen var fantastisk, men at det havde været udfordrende at drive restaurant på flere etager og med mange kvadratmeter, som var svære at udnytte optimalt.

Brødrene fortsætter dog med deres restauranter i Tivoli og Herning og har ikke afvist muligheden for at åbne nye spisesteder i fremtiden.

En ny æra i Rosenborggade

Med overtagelsen af Brdr. Price-restauranten bliver Epicurus endnu en del af Lars Seier Christensens voksende portefølje inden for high-end gastronomi. Med jazz som en central del af oplevelsen vil restauranten forsøge at tiltrække både mad- og musikelskere i hjertet af København.

Anbefalet til dig