Brud rasende på brudgom: Det gjorde han bare ikke

08/8/22 08:01

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En brud blev noget forarget over sin kommende mand.

En brud, der er veganer, har udtrykt sin vrede, efter at hendes kommende mand besluttede, at fjerne enhver vegansk mad mulighed på deres bryllupsmenu, uden at fortælle hende det.

Det betyder, at hun ikke har noget at spise på sin store dag. 

Kvinden forklarede, at hun og de fleste af hendes familiemedlemmer følger en plantebaseret kost. 

Hun havde planlagt, at tilføje omkring fire eller fem veganske retter til sin bryllupsmenu sammen med retter med kød, således at alle havde mange muligheder at vælge imellem. 

Men kvindens kommende mand og hans mor, var stærkt imod ideen og hævdede, at vegansk mad ikke var “rigtig mad” og insisterede på, at enhver gæst, der ikke ønskede at spise kød, bare kunne få en salat i stedet. 

Efter at parret ikke kunne nå til enighed, hævdede den kommende brud derefter, at hendes kommende mand var gået bag hendes ryg og foretog ændringer i menuen uden at fortælle hende det. 

Han havde altså fjernet alle de veganske muligheder.

I et opslag på Reddit, skrev hun ifølge The Mirror

“Min forlovede og jeg skal snart giftes. Der var ikke meget, vi var uenige om under bryllupsplanlægningen bortset fra menuen. Min familie er veganere, og der er så mange grunde til, at vi valgte denne livsstil, og en af dem er, at vi har en historie med helbredsmæssige problemer. Min forlovede og hans familie er det stik modsatte. De er hardcore kødspisere, hvilket naturligvis er fint med mig.”

“Men da jeg besluttede mig for bryllupsmenuen, ville jeg tilføje fire til fem veganske muligheder. Min forlovede og hans mor protesterede og sagde, at det var spild af penge på mad, der ikke er rigtig mad. De argumenterede også for, at dette ville være stødende for “deres” gæster og foreslog at mine veganske gæster bare fik de “gode gamle salater og appetitvækkere”. 

“Jeg sagde nej, for for det første er det mig og min familie, der betaler, og for det andet vil jeg gerne have mine gæster til at føle sig velkomne og ikke blive behandlet som andenrangsborgere ved at få serveret en salat.” 

“Min forlovede lavede en grimasse og sagde “er det ikke, hvad veganere spiser?” Jeg nægtede, at argumentere for det og sagde, at det bare var sådan det var.”

“Forleden fandt jeg ud af, at han har afbestilt alle de veganske retter og fjernet dem helt fra menuen bag min ryg. Jeg var rasende.”

Kvinden konfronterede derefter sin kommende mand, der hævede, at hun ikke havde imødekommet hans familie med sin menu, selvom der altså var kødmuligheder tilgængelige. 

Hun tilføjede:

“Jeg ringede til ham på arbejde, men han blev ved med at lægge på. Jeg gik direkte til hans arbejdsplads og konfronterede ham der og flippede bare ud på ham. Han var lamslået over at se mig.”

“Han sagde først, at det var hans mor idé, og sagde så, at jeg skulle tage hjem, fordi jeg lavede en scene på kontoret.”

“Kampen fortsatte derhjemme, og han forsvarede sig ved at sige, at jeg på en måde fik ham til at gøre dette, efter at jeg blev ved med at lukke af for hans ideer og input og nægtede at imødekomme hans familie.”

“Men der var masser af kødmuligheder, så hvorfor kan jeg ikke få fire til fem veganske muligheder, når jeg betaler for det? Han råbte, at det også var hans bryllup og ikke min families. Min familie sagde, at det var fint, og de ville finde ud af det og bad mig om at lade det ligge, men jeg nægtede.”

Folk på Reddit var forvirrede over mandens handlinger, og mange af dem opfordrede kvinden til at genoverveje sit kommende ægteskab, især da det så ud til, at hendes kommende mand var ligeglad med hendes kostbehov. 

En person skrev: 

“God guds skyld, gift dig ikke med denne mand.” 

En anden tilføjede: 

“Er du sikker på, at du vil gifte dig med denne mand og hans familie? De har slet ingen respekt for dig og dine.” 

En tredje skrev: 

“Nem løsning. Han annullerede de veganske muligheder, du annullerer brylluppet. Forestil dig, hvad giftigheden vil være, når I får børn, og I skal blive enige om deres opdragelse.”