Brud raser: Fandt ud af at familien har lavet væddemål om hvor længe hendes ægteskab vil holde

02/08/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En kvinde blev noget forarget, da hun fandt ud af, at hendes familie havde lavet et væddemål om, hvor lang tid der vil gå før hendes ægteskab smuldrer. Nu ønsker hun, at aflyse brylluppet.

Mest læste i dag

En kommende brud har udtrykt sin forargelse efter at have opdaget, at hendes familie i hemmelighed har væddet om, hvor lang tid der vil gå, før hendes forlovede fortryder at have giftet sig med hende. 

Kvinden fortalte, at hun skulle giftes i slutningen af august, men har seriøst overvejet, at aflyse brylluppet og i stedet bare registrere vielsen på et kontor, fordi hun ikke længere ønsker, at møde sin familie på sin store dag.

Hun fortalte, at hun fik at vide af sin fætter, at medlemmer af hendes familie har lavet et væddemål bag hendes ryg om, hvor længe de tror, det vil vare, før hendes kommende mand indser, at han begik en fejl ved at gifte sig med hende.

Da hun konfronterede sin familie, sagde de til hende, at det var en harmløs vittighed. 

Hun fortalte ellers også, at familien endda beskyldte hende for, at skjule sin virkelige personlighed for sin forlovede, så han ikke ville indse, hvordan hun faktisk er, før efter deres bryllup. 

I et indlæg på Reddit skrev bruden ifølge The Mirror

“Mit bryllup skulle være i slutningen af denne måned, men jeg overvejer at aflyse alt og blot blive viet uden nogen fest, fordi min fætter fortalte mig, at min familie har lavet et væddemål om, hvor lang tid det ville tage min forlovede at indse, at han ikke fik den “gode lille hustru” han forventede og derfor fortryder at have giftet sig med mig.” 

“Da jeg konfronterede dem, sagde de, at det bare var en harmløs vittighed, og at jeg ikke havde personligheden til, at være en underdanig husmor, hvilket en mand som min forlovede selvfølgelig ønsker.” 

“Min svigerinde lavede endda en vittighed om, at sikre, at min forlovede ikke indså det før efter brylluppet, mens jeg konfronterede dem.”

“Jeg var allerede ked af det, men hendes vittighed gjorde bare ti gange værre, og jeg fortalte alle, at jeg ville aflyse brylluppet.” 

“Min familie sagde til mig, at jeg ikke kunne gøre det, fordi folk ville tale, og mine kommende svigerforældre ikke ville være glade for det, men jeg sagde til dem, at jeg var ligeglad, og de kunne fortælle alle, hvorfor jeg aldrig fik en bryllupsceremoni.”

“Mine forældre siger, at jeg ikke skal aflyse brylluppet, da jeg vil fortryde det i det lange løb, og det vil være pinligt for vores familie og mig, hvis det blev aflyst nu, men jeg har ikke lyst til det.” 

Folk var hurtige til at reagere og kommentere på opslaget, og bakke op om kvindens beslutningen om, at gøre hvad hun føler er rigtigt. 

Mange foreslog dog, at hun alligevel holdt brylluppet, bare uden hendes families tilstedeværelse.

En person skrev: 

“I stedet for at aflyse brylluppet, skal du forbyde din familie i at deltage.” 

En anden skrev: 

“Din bedste mulighed vil være, at tilbagekalde din families invitationer til dit bryllup i stedet og afskære dem, indtil de giver dig og din forlovede en oprigtig undskyldning.” 

Andre opfordrede den kommende brud til, at hævne sig på den bedst mulige måde ved, at bevise at hendes familie tog fejl. 

En skrev: 

“I dette tilfælde er den bedste hævn et godt levet liv. Væddemålspuljen til mit ægteskab skete bogstaveligt talt til brylluppet. Vi har overlevet alle væddemål, da vi har været gift i knap tyve år nu.” 

Anbefalet til dig