Bryder aftale: Meghan og Harry kan miste deres titler

28/9/20 08:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Parret har i overtrådt en aftale, som nu har skabt stort postyr i det britiske kongehus.

Den 3. november er der præsidentvalg i USA. Det er netop i denne forbindelse, at Harry og Meghan, nu har fået tiltrukket sig en den negativ opmærksomhed fra den britiske kongefamilie. 

 Da Harry og Meghan indgik en aftale om at trække sig som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus, indgik de samtidig en aftale som lød på, at på trods af at de trak sig fra familien skulle deres handlinger stadig opretholde Hendes Majestæts værdier. Det rapporterer pagesix.

Årsagen til den negative opmærksomhed er, at royale bør være neutrale i forhold til politik - men de seneste dage, har parret opfordret amerikanerne til at stemme ved det kommende præsidentvalg. Det er ikke faldet i god jord hos den britiske kongefamilie.

Kongefamilien vrider sig 

“Kongefamilien vrider sig og tænker over hvor dette bærer hen. Tankerne går på om dette stemmer overens med aftalen om at opretholde dronningens værdier” - de føler at det er en overtrædelse af aftalen”. Fortæller en assistent tæt på det britiske kongehus. 

Buckingham Palace meddelte i sidste uge, at alle eventuelle kommentarer fra Harry, er hans egen holdning. 

“Hvis Trump bliver genvalgt og kommer på et besøg her 8i England, red.) hvad skal dronningen så sige, når hendes barnebarn og kone effektivt har kæmpet imod ham?” Siger en kilde til mediet. 

Harry og Meghan skulle nemlig angiveligt have kommet med kommentarer, som er mod nuværende præsident Donald Trump.

Angiveligt skulle bruddet på aftalen, have ført til seriøse overvejelser om, hvorvidt parret skal have frataget deres royale titler.

”Hvis Trump bliver genvalgt og besøger et andet besøg her, hvad skal dronningen da sige, når hendes barnebarn og hans kone effektivt har kæmpet mod ham?” Sagde en kilde til mediet.