Bubber deler trist nyt

Nyheder
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den omstridte TV-veteran deler nu en trist meddelelse.

Lige nu læser andre også

Hele Danmarks Bubber trak for alvor overskrifter på den grimme måde tilbage i 2019, da en skandalesag om den populære TV-vært var at finde alle steder.

Bubber chokerede den danske befolkning, da han offentliggjorde at han havde ladet sig skille fra moren til hans tre store børn, Christina “Ibsen” Meyer, samtidig med at de afslørende detaljer bag også så dagens lys.

På daværende tidspunkt ventede Bubber nemlig barn med familiens barnepige og ven, Signe Rossing. Parret er i dag gift og har to børn på henholdsvis tre år og fire måneder.

Men fra Bubbers side af familien, var han tydeligvis alene om at dele glæden om rollen som nybagt far med Ibsen – og den kolde luft hænger stadig tungt i luften.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller tv-kendissen om, hvordan hans ældste børn med Ibsen fortsat ikke vil hverken se eller tale med ham – en beslutning fra børnenes side, som stadig gør ondt i hjertet hos tv-veteranen.

– Mine børn har altid været mit et og alt, så det gør ondt at undvære dem nu. En ting er, at de ikke vil se Signe, men det er hårdt, at de heller ikke vil se mig. Jeg ser af og til Oscar, og Laura taler jeg lidt med, men Sofia, som nu har to børn, vil ikke se mig. Det berører mig dybt, fortæller han til mediet.

Ej heller ved parrets større øjeblikke sammen, så som deres bryllup i 2022, dukkede hans tre børn op. Året forinden var Bubber heller ikke inviteret til barnebarnets dåb.

I 2021 udtalte Bubber selv, hvordan han op til flere gange prioriterede sig selv højere end hans tre børn med Ibsen, hvilket han fortryder inderligt.

– Jeg har knoklet, og sat min karriere højere end noget som helst andet – ikke at jeg ikke har været der for mine børn, men mange gange har jeg sgu ikke – og derfor er det klart, at når man lever sådan, så kan man ikke undgå andet, end at det drejer sig om én, man går op i én, det handler om én. Og jeg blev sgu lidt egoistisk hele vejen igennem, fortalte han i talkshowet ”Deja-vu med Frøkjær”.

Anbefalet til dig