Bubber har landet nyt arbejde: Det skal han nu

21/03/2023

Mathias Busekist

Foto: Pressefoto
Tv-personligheden bliver nu også en radiopersonlighed.

Mest læste i dag

Bubber vil nu ikke længere kun være kendt fra fjernsyn, som han ellers har været i flere år.

Radiopersonlighed kan han således tilføje til listen efter en række succesfulde vikartjanser som nu har medført, at han bliver fast hos Radio4. Og det betyder, at skulle man have svært ved at falde i søvn, så kan man få selskab af Bubber.

Tjansen, han har fået, deles med seks andre, som skiftes til at sidde om natten og underholde de rastløse danskere

Jobbet har han det mildest talt fantastisk med, skriver Ekstra Bladet. Bubber har sågar selv fortalt cheferne, at han ikke ville have noget imod at lave mere natteradio.

"Jeg sagde til dem, at det godt kunne være, at de troede, det var en gæstevært, de havde hyret, men nu havde jeg fået smag for det. Så sagde de, at de syntes, det løs ret fantastisk – lad os fortsætte med det," fortæller han til mediet.

Pengene har derimod ikke medvirket til, at han er hvor han er. Men det handler om, det er en fantastisk platform, og han kan få en personlig udvikling og holde noget i gang.

Bubber har sågar allerede haft sine første vagter, herunder sad han klar natten til tirsdag og snakkede om crossdressing samt natten mellem tirsdag og onsdag var temaet fængsel.

I de kommende måneder - hen over forår og sommer - tilknyttet Cirkus Arena som sprechstallmeister.

Smidt ud af konen

Efter 28 år var det forbi mellem Bubber og den daværende hustru. Dog var det heller ikke første gang man så, at der var knas i ægteskabet.

Det har nemlig siden begyndelsen været præget af utroskab.

Bubber - med det borgerlige navn Niels Christian Meyer - var 23 år, da han mødte den to år yngre Christina 'Ibsen' Meyer.

Trods historien sammen, kunne Christina ikke mere, da det kom frem, at Bubber havde gjort barnepigen gravid.

Anbefalet til dig