Bubber i chok over dødsfald

31/07/2021

Nicolai Busekist

Foto: PR - Tajmer
Den danske tv-vært Bubber er i chok over vennens alt for tidlige dødsfald

Mest læste i dag

Bubber har flere gange arbejdet sammen med YouTube-stjernen Albert Dyrlund, der onsdag døde i en tragisk ulykke i en alder af kun 22 år.

Blandt andet arbejdede de sammen om at lave sangen 'Marabou' i 2019, hvor de også fik selskab af den kendte musikgruppe ADHD. 

Bubber fortæller, at han har mødt Albert Dyrlund flere gange, og han beskriver ham son en 'sød knægt', der var 'meget sig selv'. Derudover påpeger han også, at Albert Dyrlund var rigtig dygtig til sit arbejde som YouTuber. 

"Jeg lagde også mærke til, at han var meget grænsesøgende i de ting, han gjorde, og han var ikke bange for at prøve kræfter med forskellige ting. Jeg kunne ikke lade være med at have en faderlig fornemmelse over for ham. Jeg synes virkelig, han var en sød og sjov gut," siger Bubber til Ekstra Bladet

Derfor har Bubber det også svært med Albert Dyrlunds dødsfald. Overfor Ekstra Bladet afslører han, at han ikke kan forstå, at han nu er væk. Samtidig påpeger han også, at han er chokeret over, hvor brat tingene kan slutte. 

"Jeg synes virkelig, det er trist, for han havde så mange gode år foran sig, og det er trist, at han ikke skal opleve alle de ting, der lå forude. Han var en god dreng med et godt glimt i øjet. Det er ufatteligt trist, at han ikke er mere," lyder det fra Bubber. 

Derudover påpeger den kendte tv-vært, at han vil huske Albert Dyrlund som en stærk gut, der til tider levede en hård tilværelse, fordi han jagtede succes på de sociale medier, herunder især YouTube.

Bubber runder af med at sige, at han synes, at omstændighederne er yderligere tragisk, fordi han netop døde, mens han lavede, hvad han elskede. Albert Dyrlund var nemlig i færd med at optage en YouTube-video, der han styrtede i døden i Italien. 

Anbefalet til dig