Bubber: Kan ikke udelukke at det sker

10/10/21 09:21

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Tajmer
Nu bryder Bubber tavsheden.

Det er ikke længe siden, at Bubber og kæresten Signe Rossing var på ferie sammen med sønnen Alfred. 

Da de vendte hjem, blev parret sprugt på den røde løber om hvorvidt Bubber havde været på knæ på ferien. Det kunne Signe Rossing fortælle at han ikke havde - men hun var ikke i tvivl om, at svaret ville være ja, hvis Bubber friede til hende.

Lørdag aften mødte SE & HØR igen Bubber - og endnu en gang faldt snakken på et fremtidigt bryllup.

Her lød det nemlig som om, at der godt kunne være et bryllup på vej i fremtiden. 

Kan ikke udelukke det

"Et bryllup er vel på vej," lød det fra Bubber der tilføjede:

"Et bryllup kan man aldrig udelukke på nogen som helst måde. Det ender jo med, at jeg bliver spurgt om det rigtig mange gange, men det er jo klart," lød det fra Bubber. 

I april sidste år blev den 56-årige tv-vært far for fjerde gang. I forvejen har Bubber tre voksne børn, Laura, Oscar og Sofie, sammen med ekskonen Christina Ibsen Meyer - også kaldet "Ibsen". 

Men sidste år under coronapandemien fik Bubber og hans kæreste Signe Rossing sønnen Alfred - og at få børn under coronapandemien, har været helt anderledes end da Bubber blev far for første gang, for mange år siden. 

"Alle er glade. Denne gang er det ikke så travlt som med mine første børn for 30 og 25 år siden. Der var ikke nogen pandemi på det tidspunkt, så der har været rigtig meget tid med Alfred," lød det tidligere i år fra Bubber. 

Bubber fortalte også, at selvom at det er vildt at opleve at være småbørns-far igen, så er der umiddelbart ikke planer om flere børn i fremtiden