Bubber løfter sløret: Fortæller om modbydelig oplevelse

Foto: PR

Den populære tv-vært løfter nu sløret for en modbydelig oplevelse.

Corona har haft en stor påvirkning på hele samfundet. Det er lige fra måden at handle ind på, at gå på arbejde, ses med venner og ikke mindst dyrke motion.

De, der i forvejen var aktive, er blevet mere aktive, mens de, der ikke dyrkede så meget motion, nu er gået i stå. Det viser en undersøgelse fra Syddansk Universitet.

I DR-programmet Morgentræning forsøger Rikke Hørlykke at introducere seerne til simple øvelser, der er gode at starte dagen på, og som kan motivere til motion i en corona-tid.  

I det seneste program har Rikke Hørlykke besøg af tv-værten Bubber. Han er en af de mange danskere, der løber. Eller det var han. For efter at have prøvet kræfter med et maraton, forsvandt lysten til at løbe. 

“Jeg løb et halvmaraton, så løb jeg et til. Så tænkte jeg, at det kunne være fantastisk at løbe et helmaraton,” forklarer Bubber.

Men den oplevelser var ikke en succes.

“Sådan et maraton var en modbydelig længde. Jeg kunne mærke det efter 30 kilometer,” uddyber Bubber og tilføjer, at hvis det ikke havde været for en anden løber, der spottede, at Bubber havde brug for opbakning, så var han ikke kommet igennem.

Du kan se hele programmet med Bubber her.

Læs også

Går bort: Kongehus i sorg

Maraton i 2019

Det var i 2019, at Bubber gennemførte de 42,195 kilometer rundt i hovedstadens gader ved Telenor Copenhagen Marathon. 

“Der var en fantastisk stemning hele vejen rundt på ruten, og de første 25 kilometer nød jeg det virkelig, men herefter blev det hårdt. Især de sidste otte kilometer var modbydelige, og der var mine ben virkelig tunge og stive. Jeg må bare sige, at maratondistancen er en forfærdelig distance, men når man så kommer i mål, så er det bare ren lykke og eufori,” udtalte Bubber til Copenhagenmarathon.dk lige efter han havde krydset målstregen.

Læs også

Nu sker det: Disse 6 restriktioner løftes