Bubber med stor afsløring: Derfor har vi valgt det

17/11/20 13:45

Sarah Steenfeldt

PR - Tajmer.
Nu løfter Bubber sløret.

Tilbage i april blev Bubber far for fjerde gang. Sammen med Signe Rossing blev de forældre til en lille dreng.

Det er et år siden, at det blev afslørede, at to ventede et barn sammen. På daværende tidspunkt var Bubber stadig gift med Christina Ibsen Meyer, som han har tre voksne børn med, og som Signe Rossing har fungeret som barnepige for, skriver B.T. Bubber blev efterfølgende skilt fra Christina Ibsen Meyer og officielt kæreste med Signe Rossing.

Det skal barnet hedde

Her syv måneder efter at den lille dreng kom til verden, afslører Bubber nu, hvilket navn barnet har fået. Han hedder Alfred.

“Jeg har altid syntes, at der er rigtig meget godt i det navn, så det var derfor, vi valgte det,” forklarer Bubber til B.T. 

Det er Bubber ikke ene om at synes. Hvis man tager et kig på de mest populære drengenavn i 2019, så er Alfred nemlig at finde på en andenplads lige efter navnet William. I 2019 fik 523 børn i Danmark navnet Alfred.

Det var en turbulent tid

I dag er der mere ro på tilværelsen, og familielivet går godt, slår Bubber fast, men han fortæller ærligt, at for et år siden var det hårdt at være et kendt ansigt. 

“Det var ikke rart. Jeg synes, at privatliv skal være privatliv, og jeg synes ikke, at det var noget, der kom andre ved (...) Det er sgu ikke det fedeste, når ens snavsede undertøj pludselig hænger i luften til fri skue.”