Bubber taler ud: "Jeg koncentrerer mig om familien"

Nyheder
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Nu sætter Bubber ord på sin sommer.

Lige nu læser andre også

Den altid energiske tv-vært Bubber har valgt en lidt anderledes måde at tilbringe sommeren på.

I stedet for solrige strande eller afslappende ferier, tilbringer han sine dage som sprechstallmeister i Cirkus Arena, hvor han optræder rundt omkring i landet.

Det er dog ikke kun Bubber selv, der får en oplevelse ud af sommerens cirkusliv, men også hans fireårige søn Alfred, som rejser med rundt.

Sådan skriver SE og HØR.

For Bubber handler sommeren dog om meget mere end bare arbejde.

Han har prioriteret at bruge tid med familien, hvor det er muligt, og det har givet ham en ny form for balance i livet.

"Jeg kan gøre med børnene, hvad jeg har lyst til, hvis man ikke kan det, så kan jeg godt se, det er hæmmende. Sådan har jeg det overhovedet ikke. Jeg kan spille fodbold og har lige cyklet 100 kilometer," siger Bubber og fortsætter:

"Jeg er i mit livs form. Jeg har mere overskud, fordi jeg koncentrerer mig om familien, når jeg er der, hvor det før i tiden handlede meget om karrieren."

Selvom det kan virke som en udfordring at kombinere det travle cirkusliv med masser af tid med familie, formår Bubber at få det til at gå op i en højere enhed.

Når han ikke står i manegen, befinder han sig nemlig i Charlottenlund. Her nyder han de små øjeblikke, som blandt andet kan være at læse godnathistorier for børnene.

Sommeren i cirkus er måske ikke det, der minder mest om en traditionel ferie, men for Bubber og hans familie har den givet en række uforglemmelige oplevelser – og det er netop det, der tæller mest for ham.

Anbefalet til dig