Bubber taler ud om familiekonflikt: “Jeg fortryder ikke noget som helst”

Foto. Morten Germund/Ritzau Scanpix
Foto. Morten Germund/Ritzau Scanpix
Selvom julen bliver tværdelt, fortryder han intet.

Mest læste i dag

I de seneste år har den 59-årige danske tv-vært Bubber, født Niels Christian Meyer, været et hyppigt emne i sladderspalterne. 

Hans personlige liv har fanget offentlighedens opmærksomhed, især efter nyheden om, at han skulle blive far for fjerde gang. 

Denne familieforøgelse var dog ikke med hans daværende hustru gennem næsten 30 år, Christina Nørby Ibsen, men med Signe Rossing, en langvarig ven af familien og tidligere barnepige.

Bubber og Rossing blev forældre til deres andet barn tidligere på året, hvilket har haft sine konsekvenser. Bubber har oplevet en reduceret kontakt med sine tre børn fra sit første ægteskab, en situation der tydeligt har påvirket ham.

Under et møde med Ekstra Bladet på den røde løber ved FCK's kamp mod Galatasaray, åbnede Bubber op om de udfordringer, han har mødt i lyset af sin skilsmisse og det at være i mediernes søgelys.

"Selvfølgelig har der været storm, og når det står på, må man lære ikke at være så tyndhudet. Men det var hårdt, da det stod på, det er hundrede procent sikkert," udtalte han.

Til trods for de personlige udfordringer, udtrykker Bubber ingen fortrydelse over de valg, han har truffet.

"Jeg fortryder ikke noget som helst. Det har været en god historie for medierne, som jo er skabt til at skabe kliks. Det er der ikke noget odiøst i," sagde han.

Bubber reflekterer også over sin egen moral og selvopfattelse i denne turbulente periode.

"Man skal være et ordentligt menneske. Det gælder alle på jorden her. Men hvis man er det, så kan man også se sig selv i spejlet med god samvittighed."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig