Bubber var ikke inviteret: "Jeg var desværre ikke med. Og det er jeg rigtig ked af"

17/05/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Tajmer
Da Bubbers andet barnebarn blev døbt torsdag, var Bubber ikke at finde blandt gæsterne.

Mest læste i dag

I 2019 kom det frem, at Bubber og Christina Ibsen Meyer skulle skilles efter 28 års ægteskab. Det kom som noget af et chok, det i mere eller mindre samme ombæring blev afsløret at han samtidig ventede barn med en ny kvinde. 

Den kvinde han ventede barn med, viste sig at være Signe Rossing, der for mere end 20 år siden, var barnepige for Bubber og Ibsens (Bubbers ekskone, red.) børn. 

Det blev startskuddet til en turbulent tid for Bubber, hvor han var på alle mediers forsider. 

Dengang fortalte han til Ekstra Bladet, at han nærmest ikke havde set Signe i over 20 år, men stødte ind i hende igen, da han befandt sig i en periode hvor han kæmpede med en masse. Her fortæller han også, at han aldrig i sin vildeste fantasi havde forestillet sig at det kunne ske.

Det blev startskuddet til en svær tid for Bubber og familien og til bladet fortalte han også, at han ikke vidste hvad fremtiden ville bringe.

"Vi ved endnu ikke selv, hvad vi er. Det må fremtiden vise. Lige nu handler det om hende, og så handler det om min familie, som det her selvfølgelig ikke har været en hemmelighed for. Det er ikke nyt for dem, men de er det vigtigste i det her," lød det fra Bubber, som også tilføjede at Signe intet havde med skilsmissen at gøre.

Er ked af det 

Selvom det er ved at være et stykke tid siden, at bomben blev smidt - så tyder noget på, at alt ikke er helt godt endnu.

I kølvandet på skilsmissen kom en svær tid, hvor forholdet mellem Bubber og hans tre voksne børn. I perioder har forholdet ifølge B.T. været så svært, at børnene i perioder ikke har haft lyst til at se Bubber.

Sidste forår blev Bubber set i København med sin datter Sofia og sit første barnebarn - men noget tyder på, at der fortsat er problemer som ulmer.

I torsdags, på Kristi Himmelfartsdag blev Sofias andet barn nemlig døbt - og her var Bubber ikke blandt gæsterne. Det bekræfter han også overfor bladet.

"Jeg var desværre ikke med. Og det er jeg rigtig ked af," lyder det fra ham til B.T. 

Bubber ønsker ikke at kommentere yderligere på situationen.

Det er ikke længe siden, at Bubber selv blev far igen - til hans nu fjerde barn, sammen med Signe Rossing.

De to danner i dag par og har givet deres lille søn nanvnet Alfred.

 

 

Anbefalet til dig