Buemand løs: Flere er døde og såret

Politiet meddeler, at der er tale om flere døde og sårede.

I Kongsberg i Norge er adskillige betjente og ambulancer til stede efter en mand har skudt flere mennesker med en bue. 

Politichef i Sør-Øst Politidistrikt Øyvind Aas fortæller, at der er tale om flere døde og sårede, men at man endnu ikke har fået bekræftet, hvor mange ofre, der er tale om.

Læs også

TV 2 afslører: Udlændinge rejser til Danmark og tilbyder ulovlige omskæringer

Øyvind fortæller, at man har anholdt manden, som flere mennesker ringede om onsdag aften, efter han blev set med en bue, som han altså tilsyneladende har brugt som et våben, 

"Manden, der stod bag dette, er pågrebet. Der er ikke umiddelbart en eftersøgning efter andre. Ud fra de oplysninger, vi har nu, er der én person, der har udført disse handlinger alene," kommer det fra Øyvind Aas.

Politichefen kunne desuden tilføje, at man endnu ikke ved, hvad der ligger bag angrebet, hvorfor man altså ikke har kunnet bekræfte, om der skulle være tale om et terrorangreb. 

Man ved blot, at sygehuset i Drammen er i forhøjet beredskab, eftersom gerningsmanden har bevæget sig over et stort område, hvilket også betyder, at politiet fortsat er massivt til stede, skriver NTB. 

Lokalavisen Laagendalsposten melder, at også politiets bombegruppe er til stede. 

Indbyggerne i Kongsberg bedes fortsat om at blive indendørs, hvilket man først fik at vide, skyldes en "alvorlig hændelse". 

Kommunen har i kølvandet af hændelsen etableret en krisestab. 

Læs også

Annette Heick afslører hemmeligt forhold til tv-mand