Bundede 1,5 L vodka og tissede på sin bror: Så stor blev bøden

03/06/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Alfie og Kenneth Springthorpe forårsagede en noget anderledes flyforsinkelse efter at den ene af parterne angiveligt brugte sin bror som toilet ombord på flyet fra London til Kreta.

Mest læste i dag

Trætte passagerer endte med en næsten fire timers forsinkelse til deres ferie, fordi en mand tissede på sin bror og måtte slæbes ud af flyet af politiet.

Alfie og Kenneth Springthorpe fra Sidcup i det sydøstlige London, fik en bøde på 50.000 pund (436.000 danske kroner) af Jet2, efter at de brød ud i en kæmpe slåskamp ombord på flyet den 3. maj. 

Piloten blev tvunget til at omdirigere flyet fra London til Korfu, efter at en mor angiveligt blev ramt af de fordrukne mænd under slagsmålet.

Slagsmålet siges at være sket, midt under flyvningen.

Nye frigivne optagelser viser eftervirkningerne af slåskampen, hvor den ene af brødrene, helt bukket sammen, bliver slæbt ud af flyet af de græske politibetjente.

Foto: Skærmbillede

Den dramatiske flyvning, der angiveligt var forårsaget af, at den ene af brødrene havde drukket halvanden liter vodka, fik over 60.000 visninger på en TikTok video.

Hændelsen var skyld i, at mere end 200 passagerer fik deres ferie forsinket, mange endte med, at være strandet på Kreta i en dag yderligere. Flyselskabet sørgede for at få dem indlogeret på hoteller.

Som reaktion på hændelsen, udsendte Jet2 en meddelelse på deres hjemmeside sidste måned, hvor de skrev:

"Jet2.com har udstedt en regning på mere end £50.000 til et par forstyrrende brødre, sammen med et livstidsforbud, efter at deres aggressive og voldelige adfærd førte til, at en flyvning måtte omdirigeres i sidste uge." lyder det fra flyselskabet der fortsætter:

"Som følge heraf, havde det veltrænede personale ikke noget andet valg, end at omdirigere flyet, som fløj fra London til Kreta, for så at ende på Korfu, hvor politiet skulle eskortere dem ud."

En passager der var med på flyet, fortæller at det var tydeligt, at den yngste bror var fuld og stewardessen tog en tom 1 liters vodka flaske fra dem.

En anden passager der var med ombord på flyet udtalte:

Omkring to og en halv time inde i flyvningen, ventede jeg på at komme på toilettet. Den ældste bror rejste sig, men var så fuld, at han ikke kunne stå oprejst.

Han havde brug for, at komme på toilettet, men i hans fordrukne tilstand, tissede han ud over sin yngre bror, som så slog ham. Det resulterede i en kæmpe slåskamp.

Han tilføjer yderligere:

"Den yngste bror og mor forlod flyet og den ældre bror måtte lægges i håndjern og blev slæbt ud af flyet, fordi han nægtede at gå ud af flyet og i øvrigt heller ikke kunne stå op. Den yngste bror blev ved med at sige "han pissede på mig, hvad skulle jeg ellers gøre" og var rimelig ked af det og undskyldende.

Da de havde forladt flyet, fandt personalet en anden halv tom flaske vodka.

Anbefalet til dig