Burger King i ny stor satsning: Her kan du spare 20 procent

27/2/23 14:53

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Fra den 2. marts vil gæster i hele landet kunne vælge nye og forbedrede plantebaserede burgere fra Burger King.

Danskerne har længe kunne nyde en plantebaseret Whopper hos Burger King, men nu lancerer restaurantkæden endnu flere produkter i deres Plant-based kategori.

Det skriver fastfoodkæden i en pressemeddelelse.

”Dette er et vigtigt skridt på vejen til at blive danskernes førstevalg, når de vil have en velsmagende burger – uanset om de foretrækker kød eller ej. En af de største årsager, til at folk ikke vælger plantebaserede alternativer, er på grund af smagen. De tror ikke på, at de plantebaserede alternativer vil smage lige så godt som vores kødbaserede burgere. Heldigvis har vi en unik flammegrillet smag, som vi aldrig går på kompromis med, og som man også tydeligt kan smage i vores Plant-based produkter”, siger Carsten Lambrecht, dansk landechef i Burger King, om den nye plantebaseret menu.

Det betyder, at man fremover vil kunne købe en cheeseburger, Royale, BBQ Whopper samt den aktuelle kampagneburger Chili Mayo Lover med plantebaseret kød hos Burger King.

I den forbindelse vil der være 20 procent rabat på alt på menuen – også Burger Kings ikoniske Whopper. Så for gæster som også er glade for kød, er det en god ide at kigge forbi Burger King fra den 13. marts og nogle dage frem.

Kød-udsalget er desuden planlagt som en optakt til, at Rådhuspladsen kommer til at blive forvandlet til et helt nyt koncept fra den 15. marts af og en måned frem, fremgår det af meddelelsen.

OBS. Nogle produkter indeholder mælk og/eller æg fra f.eks. saucer eller ost. Disse produkter vil være tydeligt markerede.