By er i chok: Mor dræber sine 3 børn

13/2/23 12:08

Ida Hansson

Foto: Facebook
Den 32-årige mor 'levede sit bedste liv' få timer før hun angiveligt myrdede sine 3 børn.

Lindsay Clancy var ved godt mod timer, før hun angiveligt dræbte sine tre små børn, fortalte hendes mand til politiet, ifølge anklagemyndigheden.

I retten tirsdag sagde Plymouth Countys assisterende distriktsanklager Jennifer Sprague, at Patrick Clancy fortalte politiet, at hans kones opførsel den dag ikke rejste nogen røde flag, og faktisk havde "en af ​​sine bedste dage."

"Hun var smilende og glad, og der var intet, der tydede på, at hun ville skade børnene," sagde Patrick ifølge anklagemyndigheden.

Lindsay er anklaget for at have myrdet parrets tre børn - 7-måneder gamle Callan, 3-årige Dawson og 5-årige Cora - ved at kvæle hver af dem til døde med et træningsbånd i kælderen i familiens hjem i Duxbury, Mass, den 24. januar. Det skriver blandt andre People.

Hun har siden nægtet sig skyldig i to tilfælde af mord, tre tilfælde af kvælning og tre tilfælde af overfald og vold med et farligt våben.

Efter børnenes død skar Lindsay angiveligt sig i håndled og nakke, og sprang derefter ud af sit soveværelsesvindue på anden etage i et forsøg på selvmord, siger anklagere.

Hun er nu lam fra taljen og ned, siger hendes advokat.

Anklagere siger, at de påståede mord blev udført med "ekstrem grusomhed ", og anklagede Lindsay for med vilje at sende sin mand, Patrick, ud på et ærinde, så hun kunne udføre sin plan om at dræbe deres fælles børn.

"Hun skabte situationen, og hun brugte Apple Maps til at sikre, at hun ville have tid nok til at kvæle hvert enkelt barn, før hendes mand vendte tilbage fra det sted, hvor hun havde sendt ham hen," sagde anklagere.

En dommer afviste at sætte penge til kaution for Lindsay, og beordrede i stedet, at hun forbliver tilbageholdt på sit nuværende hospital, indtil hun er lægegodkendt for at blive overført til en anden facilitet.

Hun skal vende tilbage til retten den 2. maj.