Camilla Martin ramt af ildebefindende på live tv

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Camilla Martin blev i går eftermiddag pludselig ramt af et ildebefindende midt under en udsendelse på TV2 Sport.

Mest læste i dag

Så man med på TV 2 SPORT fredag eftermiddag, kunne man opleve Camilla Martin og resten af holdet bag All England-dækningen.

Desværre blev man også vidne til en ubehagelig situation, da den 47-årige Camilla Martin pludselig fik et ildebefindende midt under udsendelsen. Det skriver TV 2.

Heldigvis var Camilla Martin selv i stand til at konstatere, da hun opholdt sig i studiet, at hun ikke havde det godt. På dette tidspunkt var eksperterne Jim Laugesen og Joachim Fischer også til stede i studiet.

Kort efter at have forklaret, at hun havde det skidt, var hun nødt til at lægge sig. Hendes kolleger var heldigvis hurtige til at hjælpe hende, hvorfor den 47-årige All England-vært også var hurtigt på benene igen. 

Efterfølgende er Camilla Martin kommet med en kort opdatering på Twitter, hvor hun understreger, at hun har det godt. Her sender hun også en tak til alle dem, der har sendt hende beskeder efter den ubehagelig episode.

"Kære alle. Tak for beskeder og tanker. Jeg var hurtigt på højkant igen og gode kollegaer var og er omkring mig," skriver hun på Twitter.

Ydermere fortæller hun også til TV 2 SPORT, at det faktisk ikke er første gang, at hun står i en sådan situation. Hun har nemlig prøvet det flere gange i løbet af sin badmintonkarriere.

"Jeg har det rigtig fint. Jeg har prøvet det før, og det skete også nogle gange i løbet af min badmintonkarriere. Som regel er det, hvis jeg ikke har fået drukket nok. Det er ikke ukendt for mig, så jeg er bestemt ikke urolig. Jeg var mere bekymret for dem, der oplevede det," siger hun.

Camilla Martin har efterfølgende været i kontakt med sin familie, og besluttede at tage fri resten af fredagen.

 

Anbefalet til dig