Caroline og Emil fra Den store bagedyst afslører: Vender tilbage på skærmen

Foto: Carsten Mol / DR

Det unge kærestepar er eftertragtede, efter deres deltagelse i Den store bagedyst.

Hverken Emil eller Caroline nåede til finalen, i dette års Bagedyst, men der er stadig rift om dem. De er nemlig begge blevet kontaktet med flere tilbud, heriblandt også andre tv-projekter. Det skriver B.T

“Ja, jeg synes faktisk, jeg har fået mange. DR Ultra har skrevet et par gange til både mig og Emil. Jeg tror, vi rammer den helt unge målgruppe, så de vil bruge os til forskellige ting. Der er også nogle firmaer, der er begyndt at skrive om nogle samarbejder. Så nu skal jeg lige finde ud af, hvilke firmaer jeg skal være ansigt for. Jeg er faktisk taget i sommerhus lige nu, for at komme lidt væk fra det hele, men henvendelserne følger med,” fortæller Caroline til bladet. 

Læs også

Keld Heick gør det alligevel: “Jeg havde svoret, jeg ikke ville gøre det”

Hun fortæller dog, at hun ikke har lyst til at deltage i flere programmer, som er konkurrencedrevne. 

Vender snart tilbage

Men der går dog ikke længe, før at du kan få et gensyn med Caroline og Emil på skærmen. De skal nemlig være med i dette års udgave af Den store jule- og nytårsbagedyst. Det er dog ikke de eneste velkendte ansigter, som du kan glæde dig til at se - for faktisk skal alle ti deltagere fra dette års sæson fra Den store bagedyst være med i året jule- og nytårsbagedyst. Det skriver BILLED-BLADET.

I to programmer kan seerne se deltagerne dyste mod hinanden i par. Her danner Emil par med Anne, og Caroline danner par med Mads. 

Det første af de to programmer af årets Jule- og nytårsbagedyst sendes på DR 1 den 25. december - og det bliver naturligvis også i selskab med de velkendte ansigter Timm Vladimir som vært, og Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo som dommere.

Hvem der vinder dette års sæson af Den store bagedyst, afgøres i finalen lørdag den 28. november kl. 20.00.

Læs også

Søren Brostrøm i stor coronabrøler: Glemte én vigtig ting

 

 

Læs også