Caroline Wozniacki deler glædelig nyhed

19/6/22 11:10

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Den tidligere tennisstjerne Caroline Wozniacki har løftet sløret for en glædelig nyhed. Hun er nemlig gravid med sit andet barn.

Caroline Wozniacki, der spillede sin sidste turnering som professionel tennisspiller i januar 2020, har efter karrieren er blevet indstillet, udvidet sin familie.

For lidt over et år siden fødte hun nemlig sin første datter, der har fået navnet Olivia. Og nu har hun meldt ud, at hun er klar til en omgang mere.

"Klar til runde 2," skriver hun som tekst til et billede, hvor hun står sammen med sin mand David Lee, datteren Olivia, og et scanningsbillede, der med al tydelighed viser, at der er en lille ny på vej.

Familien bliver derfor udvidet til at bestå af fire, hvilket hun også understreger med et hashtag. Det vides dog ikke, hvornår hun er blevet gravid, hvorfor det heller ikke står klart, hvornår hun er sat til at skulle føde sit andet barn.

Ydermere er der heller ikke blevet løftet sløret for, hvorvidt det er en lillebror eller en lillesøster, der er på vej til lille Olivia.

Caroline Wozniacki og David Lee mødte hinanden for første gang i 2015, og de blev gift ved et stort bryllup i Italien i 2019. I 2021 blev de så forældre til deres første barn, og kan nu se frem til, at de igen kan udvide familien.

Både Wozniacki og Lee har haft glorværdige sportslige karrierer, der ikke blot har ført hæder med sig, men også en velpolstret økonomi.

Det har ført til, at de i dag både har et hus i Monaco og en stor lejlighed på Fisher Island i Miami, som de betalte intet mindre end 114 millioner kroner for, da de købte den.

Parret bor til dagligt i lejligheden på Fisher Island i Miami, men tilbringer også tid i Monaco, hvor billedet af deres lille familie er blevet taget.