Caroline Wozniacki deler stor nyhed: Scorer DR-job

16/12/22 14:07

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Den tidligere Grand Slam-vinder, Caroline Wozniacki, har scoret et stort job hos DR.

Den tidligere tennisstjerne Caroline Wozniacki, der for kort tid siden blev mor for anden gang, er kommet med en større afsløring på sin Instagram-profil.

Her afslører hun nemlig, at hun har scoret en meget flot tjans hos DR, hvor hun skal stå i spidsen for et populært show sammen med to rutinerede DR-værter i starten af det nye år, skriver Dagens.dk.

I Instagram-videoen starter Caroline Wozniacki således:

"Hej alle sammen. Der er noget, jeg virkelig har glæder mig til at fortælle jer," lyder det indledningsvist fra den 32-årige tennisstjerne, der efterfølgende kommer med afsløringen:

"Jeg skal være medvært til DRs store sportsshow (Sport 2022), med de her to fantastiske kvinder." fortæller Danmarks tidligere tennis-stjerne, inden videoen klipper over til de to DR-værter, Josefine Høgh og Tina Müller.

De to DR-værter taler om de store danske sportsbedrifter, der har været i år, hvor særligt Tour de France på dansk grund og en dansk vinder i form af Jonas Vingegaard bliver nævnt.

Det store awardshow, 'Sport 2022' finder sted i Herning den 7. januar klokken 21.00, og det er muligt at se showet live hjemme fra stuen på DR1.

I en pressemeddelelse fortæller underdirektør i DR Nyheder, Anders Kern Boje, at de glæder sig over, at han fået fat i Caroline Wozniacki.

"Derfor er vi mildt sagt begejstrede for, at Caroline Wozniacki har sagt ja til at være vært for festen sammen med Tina Müller og Josefine Høgh," fortæller han.

Du kan se Caroline Wozniackis opslag her eller nedenfor.