Caroline Wozniacki har ikke længere tid til det: Nu stopper hun

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Caroline Wozniacki stopper.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at Caroline Wozniacki vendte tilbage til tennisbanen, og siden da har hun fået travlt med at træne og spille turneringer.

Derfor har hun pludselig fået rigtig meget at se til.

At hun også har to børn og en familie at holde styr på ved siden af, betyder kun, at hun har endnu mere at se til.

Det har betydet, at hun har været nødt til at sætte andre dele af sit liv og karriere på pause. Blandt andet har hun valgt at sætte sine tv-job på pause.

Hun har besluttet at droppe rollen som kommentator ved ESPN og Tennis Channel, hvor hun ellers har været tilknyttet de seneste år. Det afslører hun på et pressemøde ved Australian Open, hvor hun søndag vandt sin første kamp

"Jeg har to børn, så mens jeg spiller, har jeg simpelthen ikke tid til det. Så jeg har ikke planer om det lige nu," siger hun til B.T.

Hun afviser dog ikke, at hun på sigt kan vende tilbage til sådanne jobs. Det kommer dog ikke til at ske, før hun har lagt karrieren på hylden.

"Det kommer lidt an på, hvad der sker. Det var i hvert fald sjovt og lærerigt at være en del af ESPN og Tennis Channel," lyder det.

Hun afslører også, at der ikke er mangel på tilbud. Har hun et ønske om at vende tilbage til rollen som kommentator og ekspert, er der derfor rig mulighed for at gøre dette.

Da hun har spillet sig videre til anden runde ved Australian Open, skal hun i aktion igen onsdag. Denne gang er det russiske Maria Timofeeva, der står på den anden side af nettet.

Anbefalet til dig