Caroline Wozniacki sender presbold til Holger Rune

Nyheder
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Holger Rune har nu fået endnu mere pres på sine skuldre.

Lige nu læser andre også

Ved Australian Open måtte Caroline Wozniacki forlade turneringen tidligt efter et nederlag til Maria Timofeeva i anden runde. Trods den personlige skuffelse så er hun dog ikke færdig med at følge turneringen, hvor hun især håber, at landsmændene, Holger Rune og Clara Tauson, kommer langt.

Og hun lægger et særligt stort pres på Holger Rune.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Han er en af favoritterne til at gå hele vejen, synes jeg. Jeg håber, det går dem godt", udtaler Caroline Wozniacki.

Wozniacki står nu i et stort dilemma, hvor hun skal vælge mellem, om hun skal blive i Australien eller vende tilbage til Miami, hvor hun bor:

"Jeg har ikke rigtig tænkt over det. Jeg ved ikke, hvad vi gør. Det skal vi snakke om", lyder meldingen.

Det er dog ikke kun i de kommende dage, at fremtiden er uvis. På et pressemøde i Melbourne før Australian Open, uddybede Wozniacki beslutningen bag, at familiens lejlighed i Miami er sat til salg.

"Vi kan godt lide at flytte lidt rundt og prøve nogle nye projekter. Beslutningen er heller ikke spontan", lød det fra Wozniacki der tilføjede:

"Vi har en masse ideer, og vi kan godt lide at renovere nye projekter. Jeg kan ikke lide at sidde stille i så lang tid, og når børnene stadig er så små, som de er, så er det forholdsvis nemt at flytte til et nyt sted. I hus, lejlighed eller hvad vi ender med."

I mellemtiden ser tennisverdenen frem til næste runde, hvor både Rune og Tauson vil være i aktion. Rune står over for den franske wildcard-spiller Arthur Cazaux, mens Tauson møder Victoria Azarenka. Begge kampe vil finde sted på Margaret Court Arena. Rune starter klokken 09.00 dansk tid, hvorefter Tauson indtager banen.

Anbefalet til dig