Caroline Wozniacki skal til sit fjerde OL: Double med Holger Rune lurer i kulissen

Af: Lucas Andreas

|

14/06/2024

Der er endnu ikke meldt noget ud om mixed double turneringen, hvor Danmark har to mulige konstelationer.

Mest læste i dag

Det internationale tennisforbund (ITF) har fredag bekræftet, at Caroline Wozniacki er kvalificeret til de olympiske lege på en af de to pladser, der er reserveret til tidligere grand slam-vindere.

Det skriver Dansk Tennis Forbund i en pressemeddelelse.

Det bliver Caroline Wozniackis fjerde OL.

Wildcards til OL gives kun til spillere, der enten har vundet en Grand Slam eller tidligere har taget OL-guld.

Kravet om Grand Slam sejr opfylder Wozniacki med sin triumf i Australian Open tilbage i 2018.

Den tidligere verdensetter har altid været en favorit blandt tennisfans, og hendes deltagelse i Paris vil uden tvivl blive mødt med stor begejstring.

Mixed double lurer i kulissen

Ikke nok med, at Caroline Wozniacki har fået et wildcard til single turneringen, så har snakken også længe gået om en potentiel deltagelse i mixed double turneringen med den danske tennisstjerne Holger Rune, der aktuelt ligger nummer 15 på mændenes ATP rangliste.

De to tennisstjerne spillede så sent som i tirsdags double sammen i Herning, hvor de stillede op mod stjerneparret Elina Svitolina og Gaël Monfils i 'Champions battle'.

Her tabte den danske duo kampen, som var af venskabelig karakter.

Sportschef i Dansk Tennis Forbund, Jens Anker Andersen, kommenterede i forbindelse med, at Clara Tauson og Holger Runes deltagelse til OL blev en kendsgerning på double-spørgsmålet. Her fortalte han, at det ville blive taget op med tennisspillerne, når der var kommet afklaring på Wozniackis deltagelse.

Deadline for tilmelding til olympisk mixed double er først den 24. juli lige inden OL’s åbning.

Tennisturneringen ved OL i Paris spilles på det legendariske Roland Garros-anlæg, hvor der netop har været French Open. Den olympiske turnering løber fra 27. juli til 4. august.

Anbefalet til dig