Caroline Wozniacki vender tilbage til tennissen med nyt job

09/3/22 14:36

Nicolai Busekist

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Den tidligere verdensetter har ikke helt lagt tennissen fra. Nu har Caroline Wozniacki scoret et job som ekspertkommentator for Tennis Channel.

Grand Slam-turneringen Australian Open i januar 2020 blev den sidste professionelle tennisturnering for Caroline Wozniacki. Måneden inden havde hun meldt ud på de sociale medier, at hun ville stoppe sin karriere som professionel tennisspiller.

Hun har dog ikke helt lagt tennissen bag sig. Nu vender hun nemlig snart tilbage til tennisverdenen, når der bliver taget hul på WTA-turneringen i Indian Wells.

Denne gang vil hun dog ikke være at finde på banen, hvorfor der ikke er tale om, at hun genoptager sin karriere som tennisspiller. Det skriver mediet Tennis Connected.

Derimod vil hun være at finde bag mikrofonen, da hun har accepteret en rolle som ekspertkommentator for tv-kanalen Tennis Channel. Hun har desuden også fået mulighed for at være kommentator, når der spilles Miami Open senere denne måned.

"Jeg kan slet ikke vente med at blive en del af Tennis Channels hold i Indian Wells og Miami. Det er et af mine favorittidspunkter på tennissæsonen, og jeg har fantastiske minder fra begge turneringer," udtaler Wozniacki til Tennis Connected.

Den 31-årige pensionerede tennisspiller bliver dog ikke ene om at skulle løfte rollen som ekspertkommentator i forbindelse med hverken Indian Wells eller Miami Open.

Derimod bliver hun en del af et eksperthold, der består af flere prominente navne, hvilket omfatter stjerner såsom Martina Navratilova, Jim Courier, Lindsay Davenport, Pam Shriver og Andy Murray.

Til trods for, at hun stoppede sin karriere i 2020, har Caroline Wozniacki faktisk været på tennisbanen i år. Det var hun, da hun lørdag den 19. februar spillede en opvisningskamp mod 38-årige Kim Clijsters ved Expo 2020 Tennis Week i Dubai.