Casper Christensen taler ud om sit første møde med Umut Sakarya: "Du slår mig på..."

02/04/2024

Jesper Bengtson

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Casper Christensen har nu sat ord på sit første møde med den evigt populære kendiskok, Umut Sakarya.

Mest læste i dag

Både Casper Christensen og Umut Sakarya er kendt for et hav af forskellige ting, men én af de ting, de har tilfælles, er deres humoristiske væsen.

Det kom så sandelig også til udtryk, da de stod over for hinanden for allerførste gang. Den uforglemmelige episode bliver nu delt med offentligheden i Casper Christensens podcast 'Casper 3080 Tikøb'.

Sådan skriver HER & NU.

"Vi kender jo ikke hinanden så godt, men jeg kan huske, da Podimo åbnede, og vi skulle lave pressebillede. Det var første gang, jeg mødte dig. Jeg kan huske, at der var virkelig fart på dig. Og så skal vi jo have taget det billede, og jeg kommer til at stå ved siden af dig. Da fotografen så skal til at tage billedet, tager du mig i skridtet. Du slår mig på pikken, og jeg er sådan ”what the fuck?!”. Og du laver skæg og ballade og er et ustyrligt menneske."

Umut Sakarya fortæller, at han ikke husker episoden, men at det helt sikkert nok skal passe.

Casper Christensen, der både er komiker, tv-vært og entertainer, har tidligere levet et hektisk liv med vilde nætter og fart på. I dag har han dog lagt den del af sit liv bag sig.

"Hvis vi skulle have taget det billede fem år tidligere, så havde jeg syntes, at det var det sjoveste i verden. Men jeg var jo i gang med min rejse, og så blev jeg hevet tilbage til gamle dage, hvor man lavede alt muligt gøgl", lyder det fra Casper Christensen om Umuts 'gestus'.

Anbefalet til dig