Casper Christensen taler ud om skilsmisse: Lars Hjortshøj gjorde ham mere ked af det

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
I en episode af 'All Exclusive' bliver tiden spolet tilbage til 2013.

Mest læste i dag

I en følelsesladet episode af Viaplay-serien 'All Exclusive' bliver seerne vidne til et dybt personligt øjeblik mellem to af Danmarks mest kendte komikere, Casper Christensen og Lars Hjortshøj.

Episoden kaster lys over et kritisk tidspunkt i deres venskab, som opstod under Christensens skilsmisse fra Iben Hjejle i 2013.

Det skriver Ekstra Bladet.

Casper Christensen afslører, hvordan han oplevede at miste støtte fra Lars Hjortshøj i den svære periode, hvilket i virkeligheden nok var det tidspunkt, hvor han havde allermest brug for sin ven:

"Det kom ikke som et chok. Men jeg blev ked af det. Og jeg blev faktisk også vred på dig i et stykke tid. Det ved jeg ikke, om du ved ... eller jo, det gør du nok," siger Casper Christensen.

I klippet er det tydeligt at se, at Lars Hjortshøj bliver berørt af situationen, som han dog ikke forsøger at løbe fra:

"Det var en hård erkendelse. Der, hvor du havde allermest brug for mig, der var jeg der ikke", siger han, ligesom han kort forinden havde påpeget, at netop den manglende støtte er noget af det, han fortryder allermest i deres relation.

Denne ærlige samtale afslører de udfordringer og konsekvenser, som selv tætte venskaber kan møde i tider med personlige kriser. En tydelig følelsesladet Casper Christensen indrømmer, at perioden satte sit spor i deres venskab, og at det gav 'et lille knæk'.

Danskerne se dette rørende øjeblik på TV3 og Viaplay.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig