Casper Christensen træffer stor beslutning: Det skal der ske nu

Af: Mie M.B

|

11/12/2023

Nyheder
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Beslutningen påvirker hele familien

Mest læste i dag

Den kendte komiker Casper Christensen og hans hustru Isabel Christensen sætter deres imponerende landejendom i Tikøb til salg, hvilket har vakt opmærksomhed og overraskelse blandt befolkningen. Parret, der også er værter for den populære podcast 'Casper 3080 Tikøb', har besluttet at sælge gården, der nu er opført på Home Liebhaveri Helsingørs ejendomsliste. Det skriver Avisen Danmark.

Isabel Christensen har nu givet en forklaring til Alt for Damerne, hvor hun uddyber, at de ønsker at flytte tættere på børnenes skole, hvilket motiverer beslutningen om at sælge den overdådige ejendom.

"Jeg bruger meget tid på at forudse og rette op på potentielle fremtidige udfordringer. Jeg vil gerne have, at børnene selv kan cykle eller gå i skole, når de bliver lidt større, og derfor flytter vi nu," forklarer Isabel Christensen.

Tidligere i sommer udtalte Casper Christensen til Helsingør Dagblad, at han planlagde at blive boende på gården og kunne se sig selv blive gammel der. Ejendommen er sat til salg for 35 millioner kroner, en betydelig stigning fra de 19 millioner kroner, som han købte den for tidligere i 2022.

Homes annonce beskriver den imponerende ejendom som ren luksus med håndlavede detaljer, sublime materialer og en enestående grund. Ejendommen på 500 kvadratmeter byder på et hjerte af køkkenalrum og adskilte sektioner, der åbner op for muligheder som forretningslokaler med egen indgang.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig