Cecilie Beck afslører stor nyhed: Derfor er hun først tilbage i januar

20/11/20 11:07

Sarah Steenfeldt

Cecilie Beck arbejder til hverdag som nyhedsvært på TV2. Hun er et af stationens mest populære ansigter. Foto: Miklos Szabo / TV2
Nu løfter tv-værten sløret for, hvorfor hun ikke er at finde på Nyhederne før til januar.

Den seneste tid har seerne ikke set meget til Cecilie Beck på skærmen - og faktisk går der et stykke tid, før hun igen er aktuel som nyhedsvært. Det er der en helt særlig årsag til - hun står nemlig i spidsen for et spritnyt TV 2 program. Det skriver BILLED-BLADET

Programmet hedder Gravegruppen og kan ses allerede fra i dag, den 20. november, på TV 2 Play. 

I Gravegruppen følger man Cecilie Beck og Thomas Skov, som i selskab med tre andre undersøgende journalister, ser nærmere på nogle af de henvendelser og tips, som TV modtager.

Seerne kommer med i hele processen

Det foregår sådan at holder modtager tippet om mandagen kl.09.00 og så har de en uge til, at finde ud af om der er grundlag for en spændende journalistisk undersøgelse, med noget samfundsrelevant i sigte. Seerne kommer med helt tæt på, og får lov til at følge processen helt fra start til slut - hvor sagen afsluttes med en eventuel konfrontation.

“Man kan komme meget længere end jeg troede,” fortæller Cecilie Beck i Go'morgen Danmark om det nye projekt, der blandt andet tager seeren med om bag kameraet og vise det journalistiske arbejde.