Cecilie Beck jubler: Scorer ny stor tjans

14/1/21 08:45

Sarah Steenfeldt

Cecilie Beck arbejder til hverdag som nyhedsvært på TV2. Hun er et af stationens mest populære ansigter. Foto: Miklos Szabo / TV2
Sammen med Jacob Riising skal Cecilie Beck være værter ved det store prisshow.

Nyhedsvært Cecilie Beck skal sammen med underholdningsvært Jacob Riising, der især er kendt som rolle på flere børneprogrammer på DR, være værter ved uddelingen af Tvprisen. 

Tv-branchen hylder og hædrer sig selv ved uddelingen af Tvprisen. Men ligesom med meget andet, så bliver arrangementet også afholdt under coronavenlige forhold, og det bliver streamet live fra Langelinie Pavillonen i København. Det oplyses på Tvprisen.dk

Er selv nomineret

Værterne for det virtuelle show er DR-underholdningsværten Jacob Riising og nyhedsværten Cecilie Beck, og der skal i alt uddeles 25 priser. Blandt andet skal Årets vært inden for fakta kåres, og her er Cecilie Beck selv blandt de nominerede. Herunder kan du se, hvem hun er oppe imod om at blive Årets vært inden for fakta: 

  • Peter Qvortrup Geisling for "Lægens bord"

  • Henrik Qvortrup for TV3-crimeudsendelsen "Seriemordene på Østerbro"

  • Peter Ingemann for "Ingemann og besættelsen"

  • Mette Frisk for "Forsvundne arvinger"

  • Ane Høgsberg for "Alle hader feminister”

  • Mikael Bertelsen for "Det sidste ord - Bent Fabricius-Bjerre"

  • Jens Langhorn for "Pengejægerne"

  • Signe Vadgaard for dækningen af Premier League.

Ifølge Cecilie Beck kunne det være gået helt galt. Derudover havde hun heller ikke cykelhjelm på, men det har hun i fremtiden, forsikrede hun. Cecilie Beck nåede frem til topmødet, som hun trods styrtet gennemførte.

Finder sig ikke i grim kommentar

Det er ikke længe siden, at Cecilie Beck også var vært på programmet De største øjeblikke. Her var hun iført en tætsiddende blå buksedragt, som hun delte et billede af på sin Instagram-profil. På billedet var hun klar til showet og var iført den blå buksedragt. Det billede høstede hurtigt en knap så venlig kommentar.

“Kunne du ikke have fundet en strammere buksedragt? Hvad er der med ældre kvinder, som føler et behov for, at vise os andre deres kroppe fordi de har trænet lidt? Du ligner en lille dreng,” sådan lød ordene fra en person i kommentarfeltet.

Det ville Cecilie Beck ikke lade gå ubemærket hen og derfor svarede hun personen bag kommentaren direkte.

“Jeg viser lige nøjagtig hvad jeg vil. Min krop, mit valg. Men tak for krops-shaming. Håber, at resten af dit 2021 bliver lidt mere rummeligt og konstruktivt,” lad responsen fra Cecilie Beck. Men det betød dog ikke, at korrespondancen sluttede der. 

Personen bag den uvenlige kommentar, svarede til Cecilie Beck at hun var “gennemsigtig” og “bare en ældre kvinde, der har behov for at vise sin krop frem”. 

“Lille skat… Din reaktion på min fremtræden har intet med mig at gøre. Det handler om dig, og hvis du vender blikket indad, vil du ovenikøbet kunne bruge det til et stykke selvudvikling. Held og lykke,” skrev Cecilie Beck i sit svar på kommentaren.

Til B.T. fortæller Cecilie Beck at hun svarede personen, fordi hun synes det var en oplagt mulighed, for at vise at den slags hadefulde kommentarer viser mere om afsenderen end modtageren.