Cecilie Beck om sine døtre: Det kan de ikke få lov til

23/06/2021

Sarah Steenfeldt

Cecilie Beck arbejder til hverdag som nyhedsvært på TV2. Hun er et af stationens mest populære ansigter. Foto: Miklos Szabo / TV2
Cecilie Beck skal til at vænne sig til tanken om, at døtrene nu flytter hjemmefra.

Mest læste i dag

Cecilie Beck er et særdeles populært ansigt på TV 2. Derudover er hun også mor til to - nemlig døtrene Astrid og Frida på henholdsvis 24- og 19 år.    Nu er tiden ved at være kommet til, at de to piger skal til at flyve fra reden. De fleste mødre der har børn i den alder, kan sikkert nikke genkendende til, at det ikke altid er en nem tanke at forlige sig med.    Heldigvis kan den populære nyhedsvært trøste sig med, at de to piger ikke flytter langt væk. Det skriver BILLED-BLADET.   De to døtre flytter ikke væk fra adressen - de skal nemlig bo i samme ejendom som Cecilie Beck. 
Nyhedsværten fortæller, at døtrene flytter hjemmefra med kun én måneds mellemrum - den ene den 15. juni og den anden den 15. juli. Det er noget som hun synes er en smule hårdt. Heldigvis kommer hun ikke til at have langt til et besøg ved døtrene.   Den ene datter skal bo i samme ejendom som Cecilie Beck, mens den anden skal bo i opgangen ved siden af.    "Men de flytter ind i den samme ejendom, som jeg bor i. Jeg har nærmest tvunget dem til at købe lejligheder, og de har fået hver deres. Den ene skal bo i min opgang, og den anden skal bo i opgangen inde ved siden af," lyder det fra Cecilie Beck til Danish Beauty Award.

Må vente til de bliver 30

At de tre stadig kan bo tæt er desuden et held - der kommer nemlig ikke ofte noget til salg i ejendommen.   "Jeg har sagt til mine piger, at de ikke kan få lov til at flytte mere end 50 meter væk fra mig, indtil de fylder 30. Derefter er de sat fri!," lyder det desuden fra en grinende Cecilie Beck.   Selvom Cecilie plejer at være at finde på skærmen på nyhederne - så var hun i en periode væk sidste år.   Hun stod nemlig i spidsen for et helt nyt TV 2 program, ved navn "Gravegruppen".

I Gravegruppen følger man Cecilie Beck og Thomas Skov, som i selskab med tre andre undersøgende journalister, ser nærmere på nogle af de henvendelser og tips, som TV modtager.

Det foregår sådan at holder modtager tippet om mandagen kl.09.00 og så har de en uge til, at finde ud af om der er grundlag for en spændende journalistisk undersøgelse, med noget samfundsrelevant i sigte. Seerne kommer med helt tæt på, og får lov til at følge processen helt fra start til slut - hvor sagen afsluttes med en eventuel konfrontation.

“Man kan komme meget længere end jeg troede,” fortæller Cecilie Beck i Go'morgen Danmark om det nye projekt, der blandt andet tager seeren med om bag kameraet og vise det journalistiske arbejde.

Programmet kan ses på TV 2 PLAY.

 

Anbefalet til dig