Cecilie Beck reagerer efter kommentar om påklædning: “Lille skat…”

04/1/21 19:53

Sarah Steenfeldt

Cecilie Beck arbejder til hverdag som nyhedsvært på TV2. Hun er et af stationens mest populære ansigter. Foto: Miklos Szabo / TV2
Kommentaren skulle ikke gå ubemærket hen.

Det er ikke alle kommentarer på de sociale medier der er lige pæne - og især én, fik TV 2-værten til at reagere.

Som et kendt ansigt, står man ofte model til uvenlige kommentarer på de sociale medier, det kan Cecilie Beck skrive under på. På et nyligt opslag på sin Instagram-profil modtog hun en kommentar, som fik hende til tasterne for at sætte afsenderen på plads.

Til tv-showet “De største øjeblikke”, var Cecilie Beck iført en kropsnær blå buksedragt - og netop denne buksedragt, skulle pludselig føre til en grim kommentar. 

“Kunne du ikke have fundet en strammere buksedragt? Hvad er der med ældre kvinder, som føler et behov for, at vise os andre deres kroppe fordi de har trænet lidt? Du ligner en lille dreng,” sådan lød ordene fra en person i kommentarfeltet.

Det ville Cecilie Beck ikke lade gå ubemærket hen og derfor svarede hun personen bag kommentaren direkte.

"Held og lykke"

“Jeg viser lige nøjagtig hvad jeg vil. Min krop, mit valg. Men tak for krops-shaming. Håber, at resten af dit 2021 bliver lidt mere rummeligt og konstruktivt,” lad responsen fra Cecilie Beck. Men det betød dog ikke, at korrespondancen sluttede der. 

Personen bag den uvenlige kommentar, svarede til Cecilie Beck at hun var “gennemsigtig” og “bare en ældre kvinde, der har behov for at vise sin krop frem”. 

Det er denne buksedragt, der udløste den hadefulde kommentar. Foto: Cecilie Beck/ Instagram

Det er denne buksedragt, der udløste den hadefulde kommentar. Foto: Cecilie Beck/ Instagram

Denne kommentar lod tv-værten heller ikke passere. 

“Lille skat… Din reaktion på min fremtræden har intet med mig at gøre. Det handler om dig, og hvis du vender blikket indad, vil du ovenikøbet kunne bruge det til et stykke selvudvikling. Held og lykke,” skrev Cecilie Beck i sit svar på kommentaren.

Til B.T. fortæller Cecilie Beck at hun svarede personen, fordi hun synes det var en oplagt mulighed, for at vise at den slags hadefulde kommentarer viser mere om afsenderen end modtageren. 

“Det er så åbenlyst, at personer, der har behov for at kritisere andre på den måde, selv må have gigantiske problemer med sig selv - og det fik jeg lige lyst til at demonstrere. Pilen peger direkte på dem selv,” siger hun i et interview med bladet.